Gratis salgs- og marketingtræning for praktikere torsdag d. 28/09-2017 kl. 9.00-11.00

Marketing er ikke et formål. Formålet er at styrke salg. Derfor har vi inviteret direktøren, salgsguruen og den marketingansvarlige til at give deres syn på, hvordan virksomheden bliver styrket i at anvende marketing mere effektivt i salgsprocessen. Seminaret er relevant for både direktører, salgs- og marketingansvarlige.

Bliv styrket af direktøren, salgsguruen og marketingansvarlige

08.30-09.00

Morgenkaffe og netværk

09.00-09.10

Velkomst og introduktion

09.10-09.25

Vær top-of-mind og klar, når kunden er
Adm. dir.Jacob Himmelstrup, Nærenergi Danmark

09.25-10.10

Styrk samarbejdet mellem salg og marketing
Salgsguru Martin Truberg Jensen, Mindness

10.10-10.30

Skab synlighed og værdi i godt digitalt netværk
Marketingansvarlig Sidsel Christensen,  Smart Industry Forum

10.30-11.00

Opsummering og dialog ved Essens

Bemærk ny adresse Seminaret afholdes hos Dansk Industri, H.C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V. Vi byder på croissant og kaffe fra kl. 8.30. Du vil kunne udfylde formularen flere gange, hvis du gerne vil have en kollega med.

Martin Truberg Jensen, salgsguru i Mindness
Martin har som salgscoach trænet sælgere og salgsteams i flere store danske virksomheder. Martin vil komme med et solidt indspark til både salg og marketing, hvor han sætter fokus på, hvordan man helt lavpraktisk kan optimere samarbejdet og forkorte salgsprocessen.


Jacob Himmelstrup, adm. dir. Nærenergi Danmark
Systematisk og struktureret digital bearbejdning af markedet har igennem flere år sikret Jacob en top-of-mind placering hos kunderne. Han vil dele erfaringer fra egen virksomhed og fra sine poster som næstformand for Fremstillingsindustrien og formand for Industrisamarbejdet ved DI.


Sidsel Christensen, marketingansvarlig i Smart Industry Forum
Sidsel vil bidrage med sine erfaringer med event marketing på LinkedIn, hvor hun har arbejdet med en målrettet indsats til en meget konkret målgruppe. På vores seminar deler hun ud af sine erfaringer med social selling og digital synlighed

Styrk salg og marketing sammen

Seminaret er relevant for både direktører, salgs- og marketingsansvarlige. Invitér gerne dine kollegaer med til at høre mere om, hvordan I sikrer jer en top-of mind placering, styrkede kunderelationer og skaber målbare resultater. Klik her for at modtage en invitation næste gang vi afholder et seminar…

B2B-marketing der styrker dit salg

Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Strategi

Strategi

Strategien er enkel: Få en klar strategi.

Branding

Branding

Er I kendt for det, I er gode til?

Grafisk design

Grafisk design

Skil jer ud med en stærk og målrettet visuel identitet.

Digital marketing

Digital marketing

Udnytter I jeres digitale potentiale?

marketing-automation

Marketing automation

Er du klar, når dine kunder er klar?

Kampagner

Kampagner

Sæt fokus. Det styrker jeres bundlinje.

Social

Sociale medier

Undgå at spilde tid og penge på SoMe.

E-mail marketing

E-mail marketing

Styrk jeres kontakt med kunderne.

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

Er I klar, når kunderne spørger Google?

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.