Kom til gratis seminar torsdag d. 31/08-2017 kl. 9.00-11.00

Teknologi og digitale medier har givet mange nye marketingformer, og derfor er en ny markedsføringslov trådt i kraft pr. d. 1/7 2017. Loven rummer mange nye elementer, og man må forvente et skarpere tilsyn især i starten. Derfor holder vi et seminar om de forskelle og faldgruber i den nye lov. Få styr på juraen og praktiske eksempler På seminaret vil advokat Heidi Højmark Helveg forklare om de nye juridiske rammer. Hun er ekspert i markedsføring og har arbejdet med forslag til den nye markedsføringslov som medlem af Erhvervs- og Vækstministeriets ekspertudvalg om loven. Bagefter vil vi med konkrete eksempler vise, hvordan du kan håndtere de nye tiltag i virksomhedens kommunikation. På seminaret får du: • Orientering om den nye markedsføringslov • Styr på forskelle og faldgruber fra cases • Konkrete eksempler på hvordan du opsamler permissions korrekt • Gennemgang af de nye krav ift din eksisterende database • Svar på dine spørgsmål og rådgivning til praktisk håndtering. Seminaret afholdes hos Essens Kommunikation, Carl Jacobsens Vej 37 E, 2500 Valby. Vi byder på croissant og kaffe fra kl. 8.30. Du vil kunne udfylde formularen flere gange, hvis du gerne vil have en kollega med.

Heidi Højmark Helveg er juridisk ekspert i markedsføring
Heidi er partner i Horten Advokatpartnerselskab. Hun rådgiver om markedsføringsret, immaterialret og persondataret og internetrelaterede emner er en væsentlig del af hendes specialeområder. Mht. markedsføringsretten har hun en indgående specialisering i relation til markedsføringsloven generelt med et særligt fokus på online markedsføring.


B2B-marketing der styrker dit salg

Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Strategi

Strategi

Strategien er enkel: Få en klar strategi.

Branding

Branding

Er I kendt for det, I er gode til?

Grafisk design

Grafisk design

Skil jer ud med en stærk og målrettet visuel identitet.

Digital marketing

Digital marketing

Udnytter I jeres digitale potentiale?

marketing-automation

Marketing automation

Er du klar, når dine kunder er klar?

Kampagner

Kampagner

Sæt fokus. Det styrker jeres bundlinje.

Social

Sociale medier

Undgå at spilde tid og penge på SoMe.

E-mail marketing

E-mail marketing

Styrk jeres kontakt med kunderne.

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

Er I klar, når kunderne spørger Google?

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.