5 tips til nyhedsbrevet dine kunder vil læse

Hvis der er én ting, som vi har lært af at arbejde med digital kommunikation, så er det, at du ikke får kundernes opmærksomhed ved at skrive for meget om dig selv og dit produkt. Kunderne vil have informationer, der har fokus på dem og deres behov. Vi har samlet 5 tips til nyhedsbrevet, som dine kunder vil læse.

1. Emnelinjen er altafgørende

Den gode emnelinje får kunderne til at åbne dit nyhedsbrev. Og vi kan ligeså godt sige det med det samme – det er en svær disciplin. Skriv emnelinjen til sidst og brug tid på at formulere en tekst, der er frisk og har fokus på kundens udbytte. Tal til deres nysgerrighed, men snyd aldrig dine kunder.

2. Brug også din pre-header

Pre-headeren er den korte tekst, som fremgår lige under emnelinjen i indbakken. Hvis du har mulighed for at redigere pre-headeren, så har du her en ekstra mulighed for at fremhæve de nøgleord, der pirrer dine kunders nysgerrighed og får dem til at åbne dit nyhedsbrev.

3. Skriv kort og præcist

Nu er vi nået til selve indholdet og opsætningen af nyhedsbrevet. Tænk på, at dine kunder har travlt og muligvis læser dit nyhedsbrev i en kort pause på jobbet. Opbyg derfor dit nyhedsbrev efter en struktur, som er overskuelig og let at læse. Opdel teksten i afsnit og hold dem korte og præcise.

4. Undgå den lange redegørelse

Skriv i et levende sprog og undgå de lange tekniske redegørelser. Dem kan dine kunder læse på dit website. Dit indhold skal tale til kunden, om kunden og give dem lyst til at læse mere. Indsæt derfor altid tydelige knapper, der linker til relevant og uddybende indhold på dit website.

5. Din tekst skal kunne stå alene

Selvom du gør, hvad du kan for at lave det flotteste layout med de perfekte billeder, så må vi desværre skuffe dig med, at mange mailsystemer ikke automatisk loader billeder. Derfor vil de heller ikke være synlige for dine kunder, før de klikker på ”hent billeder”. Sørg for at din tekst kan stå alene.

Bonustip

Evaluér altid på dine nyhedsbreve ved at gennemgå statistikkerne. Hvor mange har åbnet? Eller endnu mere relevant, hvem har åbnet? Og hvem har klikket? Del dine resultater med salg og brug evt. de mange smarte trackingsystemer til at registrere kundernes adfærd. Det giver en mere kvalificeret kundekontakt fremadrettet.

Læs mere om, hvordan vi skaber værdi for vores kunder med e-mail marketing og marketing automation.

B2B-marketing der styrker dit salg

Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Strategi

Strategi

Strategien er enkel: Få en klar strategi.

Branding

Branding

Er I kendt for det, I er gode til?

Grafisk design

Grafisk design

Skil jer ud med en stærk og målrettet visuel identitet.

Digital marketing

Digital marketing

Udnytter I jeres digitale potentiale?

marketing-automation

Marketing automation

Er du klar, når dine kunder er klar?

Kampagner

Kampagner

Sæt fokus. Det styrker jeres bundlinje.

Social

Sociale medier

Undgå at spilde tid og penge på SoMe.

E-mail marketing

E-mail marketing

Styrk jeres kontakt med kunderne.

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

Er I klar, når kunderne spørger Google?

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.