Jupiter Bach

Corporate profile til ny vindgigant

Sammenlægning af de to danske markedsledere, Jupiter Group og Bach Composite Industry, har etableret Jupiter Bach som verdens største leverandør af nacelle og spinner covers.

Virksomheden har leveret til 48.000 vindturbiner globalt, og har mere end 1.500 medarbejdere, 75.000 mproduktionsareal og syv production sites på tre kontinenter.

Positionering i et globalt marked

Ved at samle kompetencerne har Jupiter Bach skabt mulighed for at påtage sig ansvaret som førende partner og markedsleder, hvilket er et vigtigt og nødvendigt skridt for at drive vindmølleindustrien fremad. I Essens har vi i tæt samarbejde med kunden udviklet Jupiter Groups nye, fælles corporate profile, der kommunikerer virksomhedens vision og strategiske position i forhold til de mange globale interessenter såvel internt som eksternt.

Devoted to wind som ny visuel profil

Den nye identitet er baseret på ideen ”Devoted to wind”, og resultatet er et stærkt, internationalt udtryk med fokus på at dokumentere og visualisere virksomhedens innovative tilgang til markedet og store betydning for branchens udvikling. Identiteten er fra start rullet ud på alle touchpoints og medier med websitet som strategisk platform for fremtidig kommunikation.

Vil du gerne vide mere om hvordan vi arbejder? Få vores nyhedsbrev eller følg os på LinkedIn.

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.