Case: KITO & Co

Fra virksomhedsidé til ny identitet

Som en nystartet virksomhed skulle KITO & Co etablere sig som brand i markedet for kontorindretning og møbeldesign – og blive kendte for det.

Professionelle kompetencer samt stærke relationer opbygget over 20 år i branchen, udgør fundamentet for KITO & Co. Hos Essens har vi udviklet brandidentiteten og samarbejder fortsat med KITO & Co om at aktivere brandet ved at fokusere på arbejdsglæde hos deres kunder.

En hyldest af det unikke arbejdsmiljø

Med gennemtænkte og æstetiske design- og indretningsløsninger, hylder KITO & Co det unikke arbejdsmiljø. I samarbejde med KITO & Co har vi udviklet en skarp og nutidig profil, der positionerer KITO & Co som en stærk og troværdig partner.

Den visuelle identitet er solidt forankret i KITO & Cos mission, vision og værdier – og er blevet bredt ud på tværs af deres digitale platforme.

Få en skarpere brandprofil

Essens Kommunikation har siden 2003 arbejdet med B2B-marketing, primært inden for industrien og den tekniske branche. Vi har stor erfaring med at optimere vores kunders digitale tilstedeværelse i forhold til deres forretningsmæssige fokus.

Kontakt os og lad os tage en snak om, hvordan I bliver kendte for det, I er gode til.

Mette Nissen Pedersen – Partner i Essens Kommunikation

Tag gerne kontakt

Mette Nissen Pedersen
Partner

Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info

Få vores bog og læs meget mere om B2B-marketing, der styrker salg

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan vi arbejder med B2B-marketing i industrien og den tekniske branche? Modtag vores bog og få samtidig vores nyhedsmail med både praktiske tips og indsigt i vores viden om B2B-marketing.