Smart Industry Forum

Genkendelig profil med grafisk univers

Teknologier og digitalisering har skabt begrebet Industri 4.0. Smart Industry Forum er sat i verden for, at automationsbranchen kan dele de nye erfaringer, indsigter og viden og udnytte digitaliseringens muligheder for fremstillingsindustrien.

Bag Smart Industry Forum finder man en imponerende samling af internationale aktører og eksperter. Organisationen afholder årligt en 2-dages konference for industriens ledere og driver et website med aktuelt, fagligt indhold.

Fra event til online forum

I lanceringen af Smart Industry Forum har Essens designet et enkelt grafisk univers, der med en klar, genkendelig profil skaber sammenhæng på tværs af medier og etablerer en fælles, uafhængig identitet på tværs af de mange partnere. Gennem effektiv og målrettet kommunikation har vi i samarbejde med kunden lanceret Smart Industry Forum og opbygget kendskab blandt automationsbranchens ledere.

Som organisationens strategiske platform har Essens udviklet et online forum, hvorfra Smart Industry Forum inspirerer og orienterer markedet med rapporter, publikationer og nyhedsservice. Websitet er teknisk fleksibelt, hvilket gør det enkelt for eventmanagerne at facilitere indhold, drive SoMe og indsamle i forhold til de mange interessenter.

Vi deler gerne vores viden og erfaring. Få vores nyhedsbrev eller følg os på LinkedIn.

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.