B&R Industriautomatisering

Global leder med lokal indsats

Den digitale omstilling og industri 4.0 er i fuld gang, og B&R Industriautomatisering er forrest med innovative automationsløsninger baseret på stærk teknisk faglig tradition og dygtige ingeniører.

Som et led i udviklingen af automation i Danmark er B&R den drivende kraft bag Smart Industry Forum konferencen, ligesom de med deres Automation Academy uddanner studerende og virksomheder i industriens nyeste tiltag.

Fokus på de lokale relationer

Som andre globale brands med centraliseret markedsføring er B&R udfordret af, at det personlige salgsarbejde er afgørende i den lokale markedsføring. Den styrke B&R har i deres lokale relationer inden for robotmiljøet og automationsbranchen, skal de også anvende i deres marketingindsats.

Hurtigere og mere præcis dialog med kunderne

I Essens har vi derfor hjulpet B&R med at opgradere de globale aktiviteter til en lokal strategi. Salg og marketing er nu forenet i en marketingstrategi, hvor de klassiske medier, som messer og annoncering, er erstattet og suppleret af digitale aktiviteter som e-mail marketing og sociale medier, der har givet leads at arbejde med.

Alle tiltag har det formål at drive B&Rs globale brand med lokale indsatser og skabe størst mulig dokumenteret værdi i forhold til mål og retning. Resultatet er, at B&R kan agere hurtigere og mere præcist i markedet. Vi deler gerne vores viden og erfaring. Få vores nyhedsbrev eller følg os på LinkedIn.

Fra globale aktiviteter til en lokal strategi.

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.