Case: Smart Industry Forum

Grafisk univers samler automationsbranchen om Industri 4.0

Nye teknologier og digitalisering har skabt begrebet Industri 4.0, og Smart Industry Forum er etableret med det formål at samle og udvikle Industri 4.0-potentialet i den danske fremstillingsindustri.

Bag Smart Industry Forum finder man en imponerende samling af internationale aktører og eksperter. Organisationen afholder årligt en 2-dages konference for industriens ledere og driver et website med aktuelt, fagligt indhold.

Launch målrettet beslutningstagere

I udviklingen af Smart Industry Forum har vi designet et grafisk univers, der med en klar og genkendelig profil skaber sammenhæng på tværs af medier. Profilen er med til at etablere en fælles og uafhængig identitet på tværs af de mange partnere. Med en effektiv og målrettet marketingplan har vi i samarbejde med kunden lanceret Smart Industry Forum og derigennem opbygget kendskab blandt automationsbranchens ledere.

Fra brancheevent til online forum 

Som strategisk platform har Essens udviklet et online forum, hvorfra Smart Industry Forum inspirerer og orienterer markedet med rapporter, publikationer og nyhedsservice. Den hurtige transformation af automationsbranchen berører emner om forandring og omstilling i alt fra organisation til sikkerhed. Websitet er teknisk fleksibelt, hvilket gør det enkelt at facilitere de mange typer indhold og drive SoMe.

Mette Nissen Pedersen – Partner i Essens Kommunikation

Mette Nissen Pedersen

Partner

Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info

Få vores bog og læs meget mere om B2B-marketing, der styrker salg

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan vi arbejder med B2B-marketing i industrien og den tekniske branche? Modtag vores bog og få samtidig vores nyhedsmail med både praktiske tips og indsigt i vores viden om B2B-marketing.