Case: Smart Industry Forum

Grafisk univers samler automationsbranchen om Industri 4.0

Kategorier Branding, Grafisk design, Kampagner

Nye teknologier og digitalisering har skabt begrebet Industri 4.0, og Smart Industry Forum er etableret med det formål at samle og udvikle Industri 4.0-potentialet i den danske fremstillingsindustri.

Bag Smart Industry Forum finder man en imponerende samling af internationale aktører og eksperter. Organisationen afholder årligt en 2-dages konference for industriens ledere og driver et website med aktuelt, fagligt indhold.

Launch målrettet beslutningstagere

I udviklingen af Smart Industry Forum har vi designet et grafisk univers, der med en klar og genkendelig profil skaber sammenhæng på tværs af medier. Profilen er med til at etablere en fælles og uafhængig identitet på tværs af de mange partnere. Med en effektiv og målrettet marketingplan har vi i samarbejde med kunden lanceret Smart Industry Forum og derigennem opbygget kendskab blandt automationsbranchens ledere.

Fra brancheevent til online forum 

Som strategisk platform har Essens udviklet et online forum, hvorfra Smart Industry Forum inspirerer og orienterer markedet med rapporter, publikationer og nyhedsservice. Den hurtige transformation af automationsbranchen berører emner om forandring og omstilling i alt fra organisation til sikkerhed. Websitet er teknisk fleksibelt, hvilket gør det enkelt at facilitere de mange typer indhold og drive SoMe.