Case: Mazda Motor Scandinavia

Historisk lancering af Mazdas første elbil

Den nye Mazda MX-30 er Mazdas første fuldelektriske model og markerer et stort højdepunkt i Mazdas 100 år lange historie.

Mazda MX-30 præsenterer en helt ny mulighed med Mazda og en ny kategori i deres modelprogram. I forbindelse med at Mazda MX-30 kom i handlen hos de 144 nordiske forhandlere, har vi hos Essens udviklet et digitalt koncept, der inviterer forhandlernes kunder til den historiske lancering af Mazda MX-30.

Konceptet har til formål at invitere Mazda-ejere til en fuldelektrisk oplevelse med Mazda og en prøvetur hos deres lokale forhandler. Med et avanceret bookingsystem tilpasset den enkelte forhandler, sikres Mazdas kunder en personlig oplevelse og forhandleren opnår kvalificeret overblik over sine kunder.

Fokus på den lokale relation

Når en ny Mazda lanceres og de lokale Mazda-forhandlere inviterer deres kunder til præsentation og prøvetur af bilen, krydses digitale data på tværs af 3 lande, 144 forhandlere og 100.508 individuelle invitationer. Hvert enkelt kundeemne bliver dermed trigget af den lokale relation til deres forhandler med personaliseret indhold.

Mette Nissen Pedersen – Partner i Essens Kommunikation – B2B-marketing

Tag gerne kontakt

Mette Nissen Pedersen
Partner

Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info

Få vores bog og læs mere om ambitiøse SMV’er, der får succes med proaktiv marketing og om hvordan salgsstrategier kan effektiviseres med proaktive markedsindsatser.