Case: Vestergaard Company

International profil til familieejet virksomhed af 3. generation

Den familieejede, danske produktionsvirksomhed Vestergaard Company er den førende internationale leverandør af trucks til klargøring af fly i lufthavne verden over. 

Deres tekniske innovative løsninger til henholdsvis afisning af fly og sanitets- og vandservice bliver udviklet og fremstillet i Danmark. Vestergaard Company udmærker sig i branchen, fordi de er førende inden for bæredygtighed på drift, levetid og miljø.

Stærk familieånd og stolte traditioner

Sammen med Vestergaard Company har vi udviklet en corporate profile, der kommunikerer virksomhedens samlede forretningsmæssige fokus og imødekommer luftfartens mange aktører og interessenter på tværs af divisioner, segmenter og geografi. I udviklingen af kommunikationen blev den tætte familieånd konkretiseret i et samlet værdisæt, og de stolte traditioner blev formuleret som strategiske nøglebegreber.

Stefan Vestergaard, CEO

Opdateret visuel identitet med storslåede billeder

Den omfattende proces blev drevet af en prioriteret tilrettelægning ud fra et forretningsmæssigt fokus. Resultatet er en stærk, nutidig profil, der gennem storslåede billeder og en forstærket visuel identitet positionerer Vestergaard Company som international markedsleder. Designet er en manifestation af en international virksomheds ambitioner om at udbrede den stærke familieånd internt såvel som eksternt.

Mette Nissen Pedersen – Partner i Essens Kommunikation

Mette Nissen Pedersen

Partner

Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info

Få vores bog og læs meget mere om B2B-marketing, der styrker salg

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan vi arbejder med B2B-marketing i industrien og den tekniske branche? Modtag vores bog og få samtidig vores nyhedsmail med både praktiske tips og indsigt i vores viden om B2B-marketing.