Case: Mathias Bruhn

Karismatisk profil til karismatisk akademi

Med en veleksekveret content marketingstrategi har Mathias Bruhn opnået status som thought leader og udvider sin position med en akademivirksomhed.

Mathias Bruhn har siden 2011 hjulpet flere tusind fagspecialister med at omsætte deres komplekse viden til inspirerende oplæg, der får andre til at lytte og tage handling. Efterspørgslen på foredrag, workshops og kurser er stor, og derfor skaleres Mathias Bruhn til en akademivirksomhed, der hjælper fagfolk med at få karismatisk gennemslagskraft i deres professionelle virke.

Det grafiske design giver akademiet sjæl og er samlet i en guide, der dækker alt fra typografi og farver til fotostil og illustrationer.

Lad os være ærlige. Mathias Bruhn & Co er kloge mennesker med et forskningsbaseret vidensniveau. I Essens har vi hjulpet akademiet med at udvikle en visuel identitet inspireret af den styrke, selvsikkerhed og fremsynethed, der karakteriserer akademiets undervisere. Den karismatiske blå farve giver akademiet karakter og signalerer det mod, som deltagerne opnår igennem akademiets kurser og workshops.

Nutidig digital platform med greb i UX beriger den digitale kundeoplevelse af akademiet

Mathias Bruhn & Co brænder for karismatisk ledelse og kommunikation og deler ud af værdifuld viden og reflektioner på emnet. Med greb i UX har vi med øje for de mange følgere og interessenter haft fokus på at berige den digitale oplevelse af akademiets vidensniveau. Akademiets website er kernen for virksomhedens digitale kontaktpunkter, og vores team har udviklet et opdageligt og handlingsorienteret webdesign, hvor de digitale kunder og interessenter bliver inspireret og ledt hurtigere frem til deres mål.

Mette Nissen Pedersen – Partner i Essens Kommunikation – B2B-marketing

Tag gerne kontakt

Mette Nissen Pedersen
Partner

Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info

Få vores bog og læs mere om ambitiøse SMV’er, der får succes med proaktiv marketing og om hvordan salgsstrategier kan effektiviseres med proaktive markedsindsatser.