Case: Burkert Danmark

Leadgenererings-
maskine gav 4 varme leads inden for 5 minutter

Med en klar ambition om at bringe produktspecialisterne tættere på nye kunder, tog Bürkert på danmarksturné i deres showtruck. Når der skal tales om komplekse løsninger inden for flow-teknologi, er der nemlig intet, som slår den personlige kundekontakt.

Ambitiøse satsninger kræver, at ærmerne for alvor skal smøges op

Bürkerts showtruck kan beskrives som en rullende messestand med masser af hands-on muligheder for at tale flow-teknologi. Turen rundt i landet var en taktisk satsning i forhold til at imødekomme sælgernes behov for helt lavpraktisk at demonstrere teknik til en specifik målgruppe.

Hos Essens har vi samarbejdet med Bürkert i en lang årrække, og i forbindelse med danmarksturnéen var det vores rolle at udvikle en effektiv leadgenereringsmaskine. Bürkerts brief havde nemlig et meget præcist konverteringsmål; at få flest mulige kvalificerede besøgende til showtrucken.

Burkert truckshow kunderelationer
Burkert Truckshow digital indsats

Personaliserede invitationer leveret i et automatiseret tilmeldingsflow

I samarbejde med Bürkert udviklede vi et effektivt automatiseret tilmeldingsflow. Med en overbevisende kommunikation blev de udvalgte kunderelationer inviteret til at besøge showtrucken, hvorefter de automatisk modtog personaliserede e-mails før og efter besøget.

Et solidt dataforarbejde fungerede som brændstof til den velsmurte leadgenereringsmaskine, og i løbet af de første fem minutter efter aktivering fik Bürkert fire konkrete tilmeldinger. Samlet opnåede de et besøgsantal, der overgik alles forventninger, og med mange nye varme leads blev danmarksturnéen en succes.

Læs hvordan du styrker din salgsindsats med effektiv B2B-marketing.
Få vores bog her.

Burkert Truckshow invitation
Mette Nissen Pedersen – Partner i Essens Kommunikation – B2B-marketing

Tag gerne kontakt

Mette Nissen Pedersen
Partner

Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info

Få vores bog og læs mere om ambitiøse SMV’er, der får succes med proaktiv marketing og om hvordan salgsstrategier kan effektiviseres med proaktive markedsindsatser.