Case: Mazda Motor Scandinavia

Lokalt tilpasset lancering af nye modeller i Norden

Mazda satte spørgsmål ved alle tekniske konventioner, og skabte deres innovative Skyactiv-teknologi, der lanceres i nye Mazda-modeller.

Mazdas Skyactiv-teknologi er et udtryk for en revolutionerende udvikling, hvor en unik kombination af enestående brændstoføkonomi og køreglæde, bringer køreoplevelsen op på et helt nyt niveau. Teknologien lanceres i nye modeller og ved de nordiske lanceringer, samarbejder vi med Mazda om direct marketing og lokalt tilpasset forhandleraktiviteter.

I Essens har vi sammen med Mazda udviklet flere aktiviteter på tværs af Norge, Sverige og Danmark – alle imødekommer markedets stigende krav om lokal tilpasning og personaliseret indhold.

Invitation via e-mails til lancering af en ny Mazda

Når en ny Mazda lanceres

Når en ny Mazda lanceres og de lokale Mazda forhandlere inviterer deres kunder til forhandler events, krydses digitale data på tværs af 3 lande, 132 forhandlere og 155.698 individuelle invitationer, så hvert enkelt kundeemne bliver trigget såvel med lokale relationer som personaliseret indhold.

Mette Nissen Pedersen – Partner i Essens Kommunikation

Mette Nissen Pedersen

Partner

Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info

Få vores bog og læs meget mere om B2B-marketing, der styrker salg

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan vi arbejder med B2B-marketing i industrien og den tekniske branche? Modtag vores bog og få samtidig vores nyhedsmail med både praktiske tips og indsigt i vores viden om B2B-marketing.