Mazda Motor Scandinavia

Mailflow skaber køreglæde

Mazda vil med en digital løsning sikre, at deres nye bilejere får glæde af bilens mange innovative features og funktionelle detaljer.

Med en digital kundekontakt ønskede de at styrke købsoplevelsen og forstærke kundernes relation til Mazda. Ved brug af marketing automation præsenteres nye Mazda-kunder for korte instruktionsvideoer, der viser et udvalg af de smarte funktioner, som deres nyindkøbte bil rummer.

Mailflow styrker købsoplevelsen

I tæt samarbejde med Mazda udviklede vi hos Essens et automatiseret mailflow, hvor nye ejere af en Mazda CX-3 får forstærket købsoplevelsen efter bilkøbet. Mailflowet begynder 14 dage efter den nye bilejer har forladt forhandleren og har indhold og videoer, der er tilpasset kundens præferencer og bilens udstyrspakke. Sammen med en Mazda-app sikrer mailflowet, at bilejerne får glæde af de smarte funktioner, der er med til at højne køreglæden.

Køreglæde i hele Skandinavien

Bag den automatiserede løsning ligger en avanceret teknik, der, ved at krydse data fra de forskellige bilforhandleres kundelister, sikrer, at det indhold som sendes ud i mailflowet, tilpasses den enkelte bilejer. Den digitale service er blevet modtaget så godt af Mazdas kunder i Norge og Sverige, at tiltaget gradvist bliver udvidet til at dække flere af Mazdas modeller. De gode resultater betyder også, at den digitale service implementeres på det danske marked.

Vil du gerne vide mere om, hvordan vi arbejder? Få vores nyhedsbrev eller følg os på LinkedIn.

Case: Mazda Motor Scandinavia
Kundecykluskampagne for Mazda

Service i øjenhøjde

De enkelte mails havde bl.a. videoer, der introducerer brugeren til bilens tekniske detaljer, fx hvordan man bruger infotainmentsystemet MZD-Connect.

Aktiverede eksisterende materiale

Flowet aktiverede de videoer, som Mazda allerede havde produceret. Brugerne oplevede det som en service, og bruger dem til at få mere ud af deres Mazda.

92 % ønskede flere mails fra Mazda

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.