Netic

Klar vision og mission

It-branchen er i vækst. Den teknologiske udvikling og digitalisering fremmer branchen i forhold til innovation og udvikling af produkter og ydelser i spændet mellem tilpasning, effektivisering og optimerering.

Netic er et danskejet, danskdrevet og danskhostet it-driftsselskab – i front med nye teknologier, hvor målsætningen er at levere it-drift, der skaber og sikrer målbar værdi for kundens kerneforretning. Og det har de succes med.

Essens har i flere år samarbejdet med Netic. Senest har vi hjulpet Netic med at få fornyet klarhed om deres profil – og derigennem cementeret virksomhedens styrke i en klar formuleret kommunikation og i et nutidigt og enkelt design. Budskab og visualisering positionerer Netic på tværs af medier. Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder, deler vi gerne vores viden og erfaringer. Få vores nyhedsbrev eller følg os på LinkedIn.

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.