Case: Conecto

Ny brandidentitet giver it-virksomhed et boost til deres vækststrategi

Verden ændrer sig konstant, og særligt i it-branchen sker der hele tiden mange spændende ting med nye muligheder og løsninger. Conecto er med til at drive denne udvikling og det er vigtigt for virksomheden, at vise deres kunder, at de følger med tiden. I tæt samarbejde med Essens har Conecto opdateret sin brandidentitet for bedre at kunne afspejle, hvor de differentierer sig i markedet.

En it-familie sammensat af mange forskellige personligheder

Conecto er et solidt it-hus, der udvikler store it-løsninger til både offentlige og private virksomheder. Styrken i Conecto er medarbejderne, der ser sig selv som en stor familie, der er sammensat af mange forskellige personligheder. Samlet repræsenterer familien en højt specialiseret ekspertise og en mangfoldighed med bredt perspektiv.

Med afsæt i en dynamisk udvikling, skalering af ansatte og en ny forretningsstrategi har vi hjulpet Conecto med at finde ind til sin kernefortælling og ønsket værdiposition. Den nye brandidentitet synliggør de menneskelige kompetencer, der gør Conecto til en attraktiv samarbejdspartner og arbejdsplads i markedet for it-løsninger.

Mette Nissen Pedersen – Partner i Essens Kommunikation – B2B-marketing

Tag gerne kontakt

Mette Nissen Pedersen
Partner

Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info

Conec to case - Tobias Nawrockie citat

I Conecto er det vigtigt for os at følge med vores kunder og blive ved med at udvikle os. Derfor har genopfriskning af vores brandidentitet været en sund proces for hele huset, hvor stort set alle afdelinger i vores organisation har været involveret i processen.

– Tobias Nawrocki, adm. direktør

Nyt website fører forretning og kultur ind i en dynamisk fremtid

Med en genopfriskning af det visuelle design og lancering af virksomhedens nye website føres Conectos kultur og tilgang videre ind i en dynamisk fremtid. Med det moderne udtryk og opdateret kommunikation formår websitet at formidle den oprigtighed og faglige ekspertise, som Conectos it-familie står for og som er kernen i alt, de gør – nemlig, at it skal give mening i kundens forretning og for kundens medarbejdere – ikke omvendt.

Vores nye profil giver os et ekstra boost, når vi skal synliggøre den oprigtighed, som er kernen i alt vi gør.

Vi står simpelthen skarpere over for vores kunder, medarbejdere og partnere – og det er supervæsentligt for mig. For det betyder, at vi nu kan komme helt ud over rampen og endnu tættere på vores kunder.


– Ole K. Væhrens, director Sales & Marketing / Partner

Få vores bog og læs mere om ambitiøse SMV’er, der får succes med proaktiv marketing og om hvordan salgsstrategier kan effektiviseres med proaktive markedsindsatser.