Case: Jupiter Bach

Ny corporate profile til vindgigant efter fusion

Sammenlægning af de to markedsledere, Jupiter Group og Bach Composite Industry, har etableret Jupiter Bach som verdens største leverandør af nacelle og spinner covers.

Samlet har virksomheden leveret til mere end 55.000 vindturbiner globalt, og har mere end 1.450 medarbejdere, 63.000 kvadrameter produktionsareal og 6 produktionssteder fordelt på 3 kontinenter.

En strategisk fusion, der driver vindindustrien fremad

Ved at samle kompetencerne påtager Jupiter Bach ansvaret som markedsleder, hvilket er et vigtigt og nødvendigt skridt for at drive vindindustrien fremad.

I Essens har vi i tæt samarbejde med Jupiter Bach udviklet den nye, fælles corporate profile, som kommunikerer virksomhedens vision og strategiske position i forhold til de mange globale interessenter – både internt og eksternt.

Jupiter Bachs website vist på forskellige devices

International positionering af et dedikeret fokus på vind

Kernen for den nye profil er baseret på idéen Devoted to wind, og resultatet er et stærkt, internationalt udtryk med fokus på at dokumentere og visualisere virksomhedens innovative tilgang til markedet og dens store betydning for branchens udvikling.

Identiteten er fra start rullet ud på alle touch points og medier med websitet som strategisk platform for fremtidig kommunikation.

Mette Nissen Pedersen – Partner i Essens Kommunikation

Tag gerne kontakt

Mette Nissen Pedersen
Partner

Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info

Få vores bog og læs meget mere om B2B-marketing, der styrker salg

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan vi arbejder med B2B-marketing i industrien og den tekniske branche? Modtag vores bog og få samtidig vores nyhedsmail med både praktiske tips og indsigt i vores viden om B2B-marketing.