Case: Wexøe

Ny digital strategi skabte øget kundekontakt og øget trafik til nyt website

Wexøe er stærk, dansk aktør inden for elektriske installationer, automatisering, stærkstrøm og datainstallationer. I forbindelse med sammenlægningen af Wexøe Gruppens selskaber under ét selskab med fire divisioner, var vi hos Essens med til at udvikle en ny samlet profil for virksomheden med en samlet digital platform.

Ny fælles kommunikationsstrategi målrettet både kunder og medarbejdere

En sammenlægning er lig med strømlining af processer, systemer og forretningsgange. Sammenlægningen af Wexøes selskaber betød også et behov for en ny fælles value proposition til såvel intern forståelse som til ekstern profilering på tværs af divisioner.

I samarbejde med Wexøes divisioner har vi hos Essens udviklet en ny samlet kommunikation for virksomheden. Med afsæt i flere interne workshops fik vi kortlagt og strømlinet de fælles værdier i organisationen og de mange fordele, som deres kunder kan indfri igennem et samarbejde med Wexøe.

Nutidigt look og segmentering skabte oplevelsen af øget troværdighed i den digitale kundekontakt

Wexøes ambitioner om at profilere deres ekspertise på tværs af industrier blev indfriet ved at systematisere den digitale indsats og sætte Wexøes produktspecialister i spil via nyhedsmails, LinkedIn og webinarer.

Med en systematisk frekvens af digital kundekontakt fik Wexøes divisioner profileret den nye fællesvalue proposition med eget forretningsmæssigt fokus. Med kombinationen af segmentering og et nutidigt look skabte vi sammen med Wexøe en oplevelse af øget troværdighed i deres digitale kundekontakt.

Læs hvordan du styrker din salgsindsats med effektiv B2B-marketing.
Få vores bog her.

Store digitale ambitioner gav målbare resultater med øget synlighed og øget trafik til website

Med det nye setup er frekvensen og den digitale synlighed steget på tværs af Wexøes digitale platforme. Dermed opnår kunderne en oplevelse af øget kontakt med Wexøe. Samtidig formår divisionernes specialister at indtage ekspertrollen på LinkedIn.

At kommunikere faglig ekspertise kræver involvering af egne specialister – og med øget digital synlighed i markedet, har Wexøe opnået øget trafik til websitet. Med en fast monitorering af data og et internt fokus, er der blevet skabt nye muligheder for samarbejder på tværs af divisionernes forretningsenheder.

Få vores bog og læs mere om ambitiøse SMV’er, der får succes med proaktiv marketing og om hvordan salgsstrategier kan effektiviseres med proaktive markedsindsatser.