Case: Kreston Danmark

Nyt karriereunivers øger kendskabet til fagligt netværk

I et dynamisk jobmarked med kamp om de erfarne kandidater er en stærk brandprofil vigtigere end nogensinde. Hos Essens har vi hjulpet Kreston Danmark med at finde ind til deres employer brand og bruge deres styrke som fagligt netværk til lokal rekruttering.

39 lokale revisionsfirmaer sætter selvstændighed højest

Kreston Danmark er et fagligt netværk af 39 lokale, selvstændige revisionsfirmaer og en del af Kreston Global med 30.000 revisorer i 110 lande. Som netværk arbejder medlemmerne med en fælles ambition om at forblive foretrukne revisionspartnere for de mange lokale og ambitiøse SMV’er i Danmark.

I Kreston Danmark står rekruttering højt på agendaen, og hos Essens har vi hjulpet netværket med at skabe et klart employer brand. Brandprofilen bringer netværkets fælles værdier omkring selvstændighed i spil og positionerer de lokale revisionsfirmaer som attraktive arbejdspladser i branchen.

Jens Villemann fra Kreston Danmark

Med en fælles rekrutteringsindsats udnytter vi netværkets styrke og fordele. Det giver rigtig god mening, at vi bruger hinanden til at stå stærkere i branchen – og at vi samarbejder om at opnå flere kvalificerede ansøgere lokalt.

– Jens Villemann, statsautoriseret revisor / partner

Fælles rekrutteringsindsats med medarbejderne som digitale ambassadører

Som platform for en fælles rekrutteringsindsats har vi udviklet et nyt website for Kreston Danmark, der synliggør netværkets værditilbud til markedet. På websitet udfoldes et autentisk karriereunivers, hvor partnere og medarbejdere deler deres personlige motivation for valg af arbejdsplads.

Med en klar målsætning om at opbygge et stærkere omdømme blandt erfarne kandidater inden for revision har vi skabt og eksekveret en målrettet rekrutteringskampagne. Her engageres både partnere og medarbejdere som digitale ambassadører for deres lokale arbejdsplads.

Kreston Danmarks nye website vist på en laptop
Mette Nissen Pedersen – Partner i Essens Kommunikation – B2B-marketing

Tag gerne kontakt

Mette Nissen Pedersen
Partner

Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info

Få vores bog og læs mere om ambitiøse SMV’er, der får succes med proaktiv marketing og om hvordan salgsstrategier kan effektiviseres med proaktive markedsindsatser.