Cushman & Wakefield | RED

Positionering af specialister

Cushman & Wakefield | RED rådgiver de største ejendomsaktører på det danske ejendomsmarked inden for salg, udlejning og værdiansættelse.

Virksomheden fokuserer primært på erhvervsejendomme i det centrale København og har vundet adskillige priser og anerkendelse for deres ekspertise. Hos Essens har vi hjulpet med at positionere Cushman & Wakefield | RED som den troværdige ekspert inden for erhvervsejendomme i særklasse.

Nye muligheder med teknisk løsning

I samarbejde med kunden har vi udviklet et website, der som løsning ikke bare opfylder tidens tekniske og brugermæssige krav, men også understøtter Cushman & Wakefield | REDs ambitioner om at tilbyde markedet digitale tjenester og indsigt.

Websitet har derfor et integreret analyseværktøj samt mulighed for at foretage ejendomssøgning, og den tekniske løsning giver Cushman & Wakefield | REDs enkelte forretningsenheder mulighed for at agere hurtigt og præcist i markedet.

Forstærket grafisk profil med et moderne udtryk

Den nye, dynamiske tilgang til markedet er understøttet af en forstærket grafisk profil, der med et nutidigt, skarpt udtryk markerer virksomhedens position. Med en styrket brug af visualisering dokumenterer Cushman & Wakefield | RED sin dedikation, erfaring og omhu på tværs af deres forretningsområder.

Vil du gerne vide mere om hvordan vi arbejder? Få vores nyhedsbrev eller følg os på LinkedIn.

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.