Case: Oluf Brønnum & Co

Relevant fortælling om bæredygtighed gav forbedret kundeservice

Overalt står bæredygtighed højt på agendaen – og det flyder med forskellige begreber og definitioner af såkaldte grønne løsninger. Midt i denne kompleksitet har Essens hjulpet Oluf Brønnum & Co med at sammenfatte retningen for deres kommunikation, så den helt enkelt tydeliggør deres praktiske tilgang til bæredygtighed.

Brønnum Care skaber relevans og handling omkring bæredygtighed

I Oluf Brønnum & Co har de udviklet Brønnum Care, der skaber relevans og handling omkring deres bæredygtighedsstrategi. Brønnum Care indeholder en række praktiske værktøjer og services, som kan fungere som en hjælp i kundens købsbeslutning.

Samtidig er det også væsentligt at bæredygtighedsfortællingen sikrer et fælles sprog for konsulenterne i deres daglige kundekontakt. Det fælles sprog gør det nemmere for konsulenterne at hjælpe deres kunder med at navigere oplyst i forhold til produktspørgsmål om bæredygtighed.

Mette Nissen Pedersen – Partner i Essens Kommunikation – B2B-marketing

Tag gerne kontakt

Mette Nissen Pedersen
Partner

Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info

Broennum_Koekken_prep_krydderi

Hos Essens har vi hjulpet Oluf Brønnum & Co med at kommunikere det todelte aftryk i bæredygtighed. Udover at levere produkter til storkøkkener er Oluf Brønnum & Co nemlig også engagerede i at vejlede deres kunder i den mest energieffektive brug af køkkenudstyret. Det gør de ved at dele bedste praksis og tilbyde træning, der hjælper kunderne med at optimere deres energiforbrug og reducere miljøpåvirkning.

I vores branche, hvor der ikke er faste standarder, er vi hos Brønnum fuldt ud bevidste om, at vores kunder kan have svært ved at navigere i forhold til spørgsmål om bæredygtighed. Derfor er vores overordnede mål at være en pålidelig partner, der gør det nemmere for vores kunder at træffe beslutninger på et oplyst grundlag.


Michael Winkler
Markedschef, Oluf Brønnum & Co

Michael Winkler, markedschef, Oluf Brønum & Co
Broennum - essens case

Transparent og autentisk bæredygtighedsfortælling
Hos Essens har vi formuleret en klar og præcis fortælling til websitets menupunkt om bæredygtighed. Fortællingen gør Brønnum Care til et engagerende brandkoncept, der hjælper kunder i et marked, hvor bæredygtighed er et uforpligtende konkurrenceparameter. Derudover har vi hjulpet Oluf Brønnum & Co med at visualisere Brønnum Care på tværs af kontaktpunkter – fra grafisk online mærkning til salgsunderstøttende materialer.

Få vores bog og læs mere om ambitiøse SMV’er, der får succes med proaktiv marketing og om hvordan salgsstrategier kan effektiviseres med proaktive markedsindsatser.