Roxtec Denmark

Top of mind med systematisk indsats

Roxtec beskytter liv og værdier jorden rundt og er verdens førende leverandør af tætninger til kabler og rør til komplekse miljøer som marine, offshore og kraftværker.

Som mange andre internationale virksomheder med lokale markeder arbejder Roxtec Denmark med at eksekvere marketingmaterialer fra sit hovedkontor.

Klart defineret formål og forretningsmæssigt fokus

Hos Essens har vi gennem flere år samarbejdet med Roxtec for at skabe en stærk lokal position. Med en systematisk, digital indsats har vi bearbejdet syv segmenter på det danske marked med det strategiske sigte at etablere Roxtec som top of mind hos såvel eksisterende som potentielle kunder.

Strømlinet udtryk på tværs af medier

Nyhedsbreve og e-mail marketing har fået en fast struktur og frekvens, og vi har udviklet en kommunikation med et indbydende og ensartet udtryk både grafisk og indholdsmæssigt, og den er samtidig tilpasset og aktiveret på sociale medier.

Stærkere position på det danske marked

Med fagligt relevant indhold har vi sammen med Roxtec skabt salgsfremmende resultater ud af den eksisterende kundedatabase, og vi har konstant fokus på at udvide med nye kundeemner. Høje åbningsrater og relevante leads forener marketing og salg, og med systematik og faglighed har vi styrket sælgernes kunderelationer og en top of mind position på det danske marked. Vi deler gerne vores viden og erfaring. Få vores nyhedsbrev eller følg os på LinkedIn.

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.