Case: Mazda Motor Scandinavia

Styrket købsoplevelse hos nye bilejere

En skarp salgstale og gode sociale relationer er godt i salg, men det er ikke længere nok.

Med en strategisk tilgang er kundeoplevelse og kundefastholdelse det absolutte fokus for Mazda Motor Scandinavia, hvor kundernes købsoplevelse hos de lokale forhandlere bliver understøttet af personaliserede automatiseringer i forbindelse med bilkøb og service.

Køreglæde i hele Skandinavien

I tæt samarbejde med Mazda udvikler vi automatiserede flows, der sikrer, at Mazdas kunder i hele Skandinavien får den bedst mulige digitale kundeservice og oplevelse af brandet på tværs af de skandinaviske forhandlere.

Med avanceret teknik og datakrydsninger aktiverer Mazda brandets fokus på køreglæde ved at skræddersy indhold ud fra kundens personlige præferencer og købshistorik.

Vi udvikler automatiserede mailsflows for Mazda Motor Scandinavia

Den digitale kundeoplevelse er effektiv

Fra det øjeblik kunden forlader forhandleren med sin nye bil og måneder frem, modtager kunden videoguides, der med sit interaktive format aktiverer Mazda-brandets univers og introducerer modellens mange innovative funktioner.

Data om de digitale kundeoplevelser siger alt og dokumenterer, at den personaliserede indsats er særligt effektiv til at skabe brandengagement hos de nye bilejere.

Mette Nissen Pedersen – Partner i Essens Kommunikation

Mette Nissen Pedersen

Partner

Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info

Få vores bog og læs meget mere om B2B-marketing, der styrker salg

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan vi arbejder med B2B-marketing i industrien og den tekniske branche? Modtag vores bog og få samtidig vores nyhedsmail med både praktiske tips og indsigt i vores viden om B2B-marketing.