dofk / DFKF

Tættere på målgruppen

Den danske frisørbranche er under pres fra flere sider. Derfor gik fagets to fagorganisationer, Danmarks organisation for selvstændige frisører og kosmetikere (dofk) og Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund, sammen om at styrke branchen og beskytte den høje faglighed med en fælles hvervekampagne.

Det kan være svært at vælge fagorganisation i dag, så kampagnens primære formål var at komme tættere på såvel eksisterende som potentielle medlemmer ved at demonstrere, hvordan frisørfagets egne fagorganisationer styrker den enkelte frisørs karriere.

Grundigt strategisk forarbejde

Kampagnen er bygget på et solidt forarbejde, hvor vi gennem flere måneder har interviewet frisørelever, -assistenter og selvstændige i hele landet, både medlemmer og ikke-medlemmer. Her blev myter og fordomme testet og punkteret, og de mange indsigter blev brugt i det efterfølgende arbejde med budskaber, form og medievalg.

Fælles indsigt med visuel kampagne

Resultatet blev en stærk, visuelt båret kampagne på sociale medier og i relevante kontaktpunkter, der på tværs skabte nærhed med en lige til kommunikation, der gjorde fagorganisationernes arbejde både personligt og relevant med fokus på medlemmernes individuelle behov.

De to fagorganisationer har igennem et halvt års kampagnesamarbejde opnået en fælles indsigt, hvor arbejdsteorier nu er understøttet af konkret data og statistik.

Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder, deler vi gerne vores viden og erfaringer. Få vores nyhedsbrev eller følg os på LinkedIn.

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.