Nohau Solutions

Website som strategisk platform

Nohau Solutions er i dag Skandinaviens førende leverandør af produkter, løsninger og træning til systemudvikling inden for embedded softwareudvikling.

Målet er at reducere omkostningerne og optimere udviklingstid og kvalitet i såvel nye som i eksisterende projekter fra specifikations- til den endelig testfase. Endvidere har Nohau en lang historie som pro-aktiv spiller i elektronikbranchens udvikling og aktiviteter.

Tidssvarende platform i mobilvenligt design

I Essens har vi hjulpet Nohau med en omfattende teknisk opdatering af deres website og migreret prioriteret indhold over til en mere tidssvarende platform – på fem sprog. Den grafiske profil og sitets struktur er opdateret og styrket, lige som designet lever op til kravene om at være både bruger- og mobilvenligt.

Strategisk fokus og klare konverteringsmål

Resultatet er, at websitet i dag fungerer som en strategisk platform, der med et tydeligt forretningsmæssigt fokus og klare konverteringsmål nu udgør en salgsfremmende aktivitet på tværs af de mange markeder. Det tætte og dynamiske samarbejde med Nohau gør, at kundens nøglemedarbejdere har opnået en backend-forståelse, der giver dem mulighed for at arbejde med sitets indhold, agere hurtigt og drive deres event-, kursus- og træningsdel.

Det gode samarbejde fortsætter ved, at vi i tæt dialog yder løbende sparring og support samt vedligehold af platformen, så driftssikkerheden er optimal. Vil du gerne vide mere om hvordan vi arbejder, så deler vi gerne vores viden og erfaring. Få vores nyhedsbrev eller følg os på LinkedIn.

Nohau Solutions er i dag Skandinaviens førende leverandør af produkter, løsninger og træning til systemudvikling inden for embedded softwareudvikling.

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.