Derfor takker kunder ja til at modtage nyhedsbreve

Kunder i dag er proaktive. Kunder i dag søger faglig viden og relevant information – i særdeleshed hos Google, men også når de takker ja til at modtage nyhedsbreve fra din virksomhed. Kunder takker ja til at modtage e-mails fra din virksomhed, fordi de er interesseret i jeres virksomhed, i jeres arbejde og i jeres produkter.

Kunder er proaktive og søger relevant faglig viden og relevant information. Og derfor virker e-mail marketing så effektivt! @ er den mest effektive krog i jagten på salg. Og med @ alene kan du kommunikere igen og igen direkte til dine kundeemner, enten for en langsigtet og målrettet bearbejdning eller med det formål at rykke dit salg inden for få timer.

Udnyt dine muligheder!

Uanset om du allerede arbejder med e-mail marketing og nyhedsbreve, eller om du skal til at gå i gang med projektet, så er der nogle helt lavpraktiske muligheder, der skal udnyttes for at nå det fulde potentiale af e-mail marketing. Følg vores ti trin, der gør dig til en fast del af dine kunders bevidsthed – og styrker dit salg.

  1. Hav klare mål og permission-strategier.
  2. Skab relation, fremhæv afsender – gerne med billeder.
  3. Gør e-mailen personlig – brug kundeemnets navn.
  4. Faglig relevant og aktuelt indhold rykker.
  5. Hvem taler du til? Segmenter din database.
  6. Udnyt emnefeltet, til at få åbningsraten op.
  7. Nå ud til kunderne – tid, frekvens og timing er alt.
  8. Lav layout som er overskueligt og let at gå til.
  9. Giv modtager mulighed for at involvere sig.
  10. Brug teknik til måling og evaluér altid resultaterne

Lad Essens hjælpe din virksomhed med at se de muligheder, der skaber resultater. Ring til os eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få samtidig vores bog “Fra sporadisk annoncering til systematisk B2B-markedsføring” – den er gratis.

B2B-marketing der styrker dit salg

Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Strategi

Strategi

Strategien er enkel: Få en klar strategi.

Branding

Branding

Er I kendt for det, I er gode til?

Grafisk design

Grafisk design

Skil jer ud med en stærk og målrettet visuel identitet.

Digital marketing

Digital marketing

Udnytter I jeres digitale potentiale?

marketing-automation

Marketing automation

Er du klar, når dine kunder er klar?

Kampagner

Kampagner

Sæt fokus. Det styrker jeres bundlinje.

Social

Sociale medier

Undgå at spilde tid og penge på SoMe.

E-mail marketing

E-mail marketing

Styrk jeres kontakt med kunderne.

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

Er I klar, når kunderne spørger Google?

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.