Hvordan servicerer vi fremtidens kunder bedst?

Essens var med på Dansk Industris salgskonference ‘Customer is King’, der med sit både alsidige og spændende program var en stor succes for de 350 deltagere fra små og mellemstore virksomheder.

Samtlige oplægsholdere blev mødt af bragende klapsalver fra salen – og det med god grund. Med korte og skarpe indlæg fra en fremtidsforsker, udenlandske tech-eksperter og ikke mindst store og små aktører fra den danske industri blev vi beriget med input på, hvordan vi servicerer fremtidens kunder.

DI sætter fokus på fremtidens kunder – hvordan servicerer vi dem bedst?

Syv år fra nu: Hvad vil kunderne have i 2025?

Med et skarpt indlæg fremlagde fremtidsforsker Jesper Bo Jensen sine perspektiver på, hvem fremtidens kunder er. De er digitalt indfødte. Derfor skal e-handel være en integreret del i alle B2B-virksomheder i 2025.

Ikke bare som e-handel anno 2018, men som a-handel – automatiseret handel – hvor du som virksomhed er teknologisk implementeret i dine kunders logistik.

Men fremtidens kunder går også op i nærvær og autenticitet. De stoler mest på dem, der ligner dem selv. Og det stiller nye krav til os virksomheder i vores håndtering af kunder.

Kundeoplevelser er det største uudnyttet potentiale

Nyt kundefokus forandrer din forretning og din tilgang til salg. Flere af indlæggene satte fokus på, hvordan vi som virksomhed skal forandre vores kompetencer og kultur, for at vi kan servicere kunderne på nye måder.

Vi skal have modet til at forandre os i dag. Vi skal kende vores kunder og tale et sprog, som de forstår. At være kundeorienteret handler ikke om at være tilgængelig i tidsrummet 7-17. Kundeoplevelser kan gøres målbare. Og kundeloyalitet kan gøres handlingsorienteret. Når først det sker, vil kunderne føle, at de er sat i centrum.

Tør vi udfordre os selv?

Dagens citat kom fra Poul Konrad Beck, adm. direktør i Dansand A/S – “Sæt røven i klaskehøjde”. Budskabet var ganske enkelt. Vi skal som virksomhed blive bedre til at turde udfordre os selv. Vi skal starte med de små forandringer og ikke være bange for at fejle. Fremtidens kundeoplevelse starter nemlig hos os selv.

Så hvor er I om syv år? Sæt turbo på din digitale platform og indfri jeres potentiale ved at udnytte de mange værktøjer, der findes til at opnå synlighed, kendskab, leads og nye kunder. Læs mere om, hvordan vi arbejder med digital marketing, der styrker din konkurrenceevne.

B2B-marketing der styrker dit salg

Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Strategi

Strategi

Strategien er enkel: Få en klar strategi.

Branding

Branding

Er I kendt for det, I er gode til?

Grafisk design

Grafisk design

Skil jer ud med en stærk og målrettet visuel identitet.

Digital marketing

Digital marketing

Udnytter I jeres digitale potentiale?

marketing-automation

Marketing automation

Er du klar, når dine kunder er klar?

Kampagner

Kampagner

Sæt fokus. Det styrker jeres bundlinje.

Social

Sociale medier

Undgå at spilde tid og penge på SoMe.

E-mail marketing

E-mail marketing

Styrk jeres kontakt med kunderne.

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

Er I klar, når kunderne spørger Google?

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.