Ny profil og stærkt digitalt fundament støtter ambitiøse mål hos Acoplastic.

Fremtiden venter ikke på, at din virksomhed bliver klar til digital kundekontakt

Google har gjort, at kunden ikke nødvendigvis ringer til sin gode gamle leverandør – og så har Corona for alvor digitaliseret vores arbejdsliv. Status er, at virksomhedens digitale platform i dag er blevet endnu mere afgørende for at kunne tiltrække og fastholde kunderne.

Styrket fokus på digital kundekontakt

I en tid hvor sælgere har haft begrænsede muligheder i deres arbejde med kunderne, oplever vi i Essens, at flere af vores kunder på kort tid har formået at opjustere den digitale kontakt med deres kunder. Samarbejdet mellem salg og marketing er for alvor blevet styrket med et fælles mål om at forløse potentialet i den digital kundekontakt.

Opjustér dit digitale setup til sociale medier og Google

I Essens hjælper vi vores kunder med at navigere mod deres digitale forretningsmæssigemål ved at bruge dataindsigt og måske endda give mavefornemmelserne et effektivt reality tjek. I arbejdet med data samarbejder vi med vores kunder om at udvikle og optimere deres digitale setup, og dermed sikrer vi, at det også har greb i sociale medier og søgemaskinerne.

Se hvordan en ny profil og et stærkt digitalt fundament støtter ambitiøse mål hos Acoplastic

Skab synlige resultater med dataindsigt

Det er blevet meget tydeligt, at fremtiden ikke venter på, at virksomhedens digitale profil bliver klar. Det er tid til at sige farvel til formodninger om, at websitet nok trænger til en opjustering og sige goddag til de digitale muligheder, der gemmer sig i dataindsigt. Lad os hjælpe dig med dine digitale ambitioner og skabe synlige resultater med digital kundekontakt.

Vi deler vores viden og erfaring i vores nyhedsbreve eller du kan følge os på LinkedIn.

Få vores bog og læs mere om ambitiøse SMV’er, der får succes med proaktiv marketing og om hvordan salgsstrategier kan effektiviseres med proaktive markedsindsatser.