Derfor takker kunder ja til at modtage nyhedsbreve

Kunder i dag er proaktive. Kunder i dag søger faglig viden og relevant information – i særdeleshed hos Google, men også når de takker ja til at modtage nyhedsbreve fra din virksomhed. Kunder takker ja til at modtage e-mails fra din virksomhed, fordi de er interesseret i jeres virksomhed, i jeres arbejde og i jeres produkter.

Kunder er proaktive og søger relevant faglig viden og relevant information. Og derfor virker e-mail marketing så effektivt! @ er den mest effektive krog i jagten på salg. Og med @ alene kan du kommunikere igen og igen direkte til dine kundeemner, enten for en langsigtet og målrettet bearbejdning eller med det formål at rykke dit salg inden for få timer.

Udnyt dine muligheder!

Uanset om du allerede arbejder med e-mail marketing og nyhedsbreve, eller om du skal til at gå i gang med projektet, så er der nogle helt lavpraktiske muligheder, der skal udnyttes for at nå det fulde potentiale af e-mail marketing. Følg vores ti trin, der gør dig til en fast del af dine kunders bevidsthed – og styrker dit salg.

  1. Hav klare mål og permission-strategier.
  2. Skab relation, fremhæv afsender – gerne med billeder.
  3. Gør e-mailen personlig – brug kundeemnets navn.
  4. Faglig relevant og aktuelt indhold rykker.
  5. Hvem taler du til? Segmenter din database.
  6. Udnyt emnefeltet, til at få åbningsraten op.
  7. Nå ud til kunderne – tid, frekvens og timing er alt.
  8. Lav layout som er overskueligt og let at gå til.
  9. Giv modtager mulighed for at involvere sig.
  10. Brug teknik til måling og evaluér altid resultaterne

Lad Essens hjælpe din virksomhed med at se de muligheder, der skaber resultater. Ring til os eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få samtidig vores bog “Fra sporadisk annoncering til systematisk B2B-markedsføring” – den er gratis.

Få vores bog og læs mere om ambitiøse SMV’er, der får succes med proaktiv marketing og om hvordan salgsstrategier kan effektiviseres med proaktive markedsindsatser.