Kategorier Digital marketing, E-mail marketing, Sociale medier

Sådan får du nye kunder på listen

Efter GDPR-bølgen rullede ind over os, er den største udfordring med e-mail marketing, at få potentielle kunder til at tilmelde sig nyhedsbrevet.

Derfor har vi samlet 3 effektive tips til, hvor og hvordan du får nye kunder på listen.

1. Benyt den personlige kontakt

En permission kan opnås flere steder i virksomheden som eksempelvis i kundeservice, hvor medarbejdere er i personlig eller telefonisk kontakt med kunderne.

Derudover kan du på messer og konferencer benytte den personlige kontakt til at skabe relationer og få dine nye kontakter til at skrive sig op til dit nyhedsbrev, imens I står sammen på messen.

2. Brug de digitale touchpoints

Når først potentielle kunder er inde på jeres website eller besøger jeres profil på sociale medier, så har de allerede udvist en interesse for jeres virksomhed. Brug denne mulighed til at få dem til at tilmelde sig jeres nyhedsbrev.

Gør tilmeldingsformularen tilgængelig og indbydende. En pop-up kan fungere, men det kan også være tilstrækkeligt med et relevant link i dit indhold – eksempelvis i bunden af en case eller blogpost.

3. Kombinér med et fagligt tilbud

Har du svært ved at få solgt idéen om nyhedsbrevet til dine kunder, så prøv at kombinere dit budskab med et godt tilbud. Her tænker vi ikke en konkurrence, hvor kun en eller få personer får noget af værdi.

Brug tilbud med faglig relevant værdi, som eksempelvis apps, profilbøger eller download af en rapport. Husk også at være tydelig i din kommunikation i forhold til dine hensigter med en tilmelding til nyhedsbrev – hvilken type indhold kan modtageren forvente at få i sin indbakke.

Hos Essens har vi mange års erfaring med e-mail marketing og opsamling af permissions. Kontakt os og hør mere om, hvordan du kan bruge @’et som en digital krog og motor til at nå ud til alle dine kunder – eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv præsenteret for de mange muligheder med digital B2B-marketing.