Sæt en krog i dine potentielle kunder med permission opsamling

Inden for B2B er der ingen tvivl om, at nyhedsmailen er blandt de stærkeste værktøjer til at arbejde digitalt med den personlige kundekontakt. Her får du tre tips til, hvor og hvordan du arbejder med permission opsamling og dermed får nye kunder til at tilmelde sig din nyhedsmail.

1. Den personlige kontakt er mest effektiv

En permission kan indhentes flere steder i virksomheden, hvor dine medarbejdere er i kontakt med kunderne. Eksempelvis når dine kunder ringer til kundeservice,på messer og konferencer eller i forbindelse med et salg. Sæt permission opsamling på din dagsorden, og gør brug af den personlige kundekontakt til at få nye tilmeldinger til din nyhedsmail.

2. Brug de digitale muligheder

Når først potentielle kunder er inde på jeres website, så udviser de en interesse for jeres virksomhed. Brug denne mulighed til at få kunderne til at tilmelde sig din nyhedsmail. Gørtilmeldingsformularen tilgængelig meden pop-up på jeres website og link til tilmeldingsformularen i bunden af en case eller blogpost. Gør det enkelt med få felter i formularen.

3. Gør dit tilbud til en win-win

En permission kommer sjældent uopfordret. Hvis du vil have kundens @, så må du også give kunden noget. Tilbyd din viden med fagligt relevant indhold, som eksempelvis adgang til download af rapporter eller profilbøger. Husk også at være tydelig i din kommunikation i forhold til dine hensigter med nyhedsbrevet – hvilken type indhold kan modtageren forvente at få i sin indbakke og hvor ofte.

Få succes med dine nyhedsmails

Hos Essens har vi mange års erfaring med e-mail marketing og en stor case-portefølje, som kan dokumentere effekten af vores arbejde med nyhedsmails. Se mere om vores tilgang til e-mail marketing her, eller tilmeld dig vores nyhedsmail, og bliv præsenteret for de mange muligheder med digital B2B-marketing.

Få vores bog og læs mere om ambitiøse SMV’er, der får succes med proaktiv marketing og om hvordan salgsstrategier kan effektiviseres med proaktive markedsindsatser.