Fotosession hos Folke-Larsen, hvor der blev skudt nye billeder til websitet.

Visualisering af services og kompetencer

Konkurrencen om produkter og priser er hård, og i kampen om kunderne forsømmer flere virksomheder at få budskabet om deres kompetencer og services ud over rampen.

Folke-Larsen betjener landets største grossister med værktøj, viden og rådgivning om automatik og montageteknik. Hos Essens samarbejder vi med Folke-Larsen om at udvikle et nyt handlingsorienteret design til deres website, som også får kommunikeret virksomhedens høje vidensniveau og imødekommende facon. Både vi og Folke-Larsen glæder os til at gå i luften.

Ægte billeder skaber ægte identitet

Det nye webdesign omfavner hele Folke-Larsens kundegruppe med fokus på både produktsalg og løsningssalg. Vi er i fuld gang med processen – og ved en fotosession hos Folke-Larsen, blev nye billeder til websitet skudt.

Billederne tilfører ægthed til virksomhedsprofilen og dokumenterer Folke-Larsens tekniske kompetencer. Ved at sætte egne medarbejdere i spil, får websitet et visuelt løft af liv og autenticitet.

Bliv kendte for det, I er gode til

Hos Essens Kommunikation arbejder vi fokuseret med B2B-marketing inden for industrien og den tekniske branche. Vi hjælper vores kunder med effektiv branding, der styrker deres profil og relationer i markedet.

Se flere af vores cases her.

Få vores bog og læs mere om ambitiøse SMV’er, der får succes med proaktiv marketing og om hvordan salgsstrategier kan effektiviseres med proaktive markedsindsatser.