Involvér alle fra start – så I løber i samme retning

Visionen er klar. Missionen er fastlagt. Du har en oplagt mulighed i markedet, og den skal tages. Det virker alt sammen ligetil. Men hvorfor er det så ikke altid det?

Hørt på gangene:

Vi har ikke den slags ressourcer, der er kun mig i marketing

Husk, at marketing ikke bare er en enmandshær i en stabsfunktion under ledelsen, der udelukkende laver marketing for marketings skyld. En stærk marketingplan virker kun, hvis alle er enige og oplever, at det er en fælles plan. Har marketing et klart defineret formål, hvor det forretningsmæssige fokus er signet af med ledelsen, så har marketing potentialet til at skabe kvalificerede leads til salg.

Og få så salg med! Det er kun sælgerne, der kan lukke salget. Og det kan mærkes på din virksomheds bundlinje, når salgsafdelingen arbejder proaktivt med de leads, marketing har skaffet.

Vi hjælper jer på vej

Kom fra start med et fælles kick off, hvor du undgår for meget marketing-sniksnak og i stedet fokuserer på at være konkret. Når det er på plads, kan I sammen rykke i samme retning og skabe leads, business og vækst.

Hos Essens får vi dit budskab ud til din målgruppe, og vi bringer alle vores kompetencer i spil. Fra den tørre analyse til det kreative koncept. Naturligvis ikke uden dig og din faglige viden. Vi ved, det kræver tid at få adgang til de relevante folk for at skabe vedkommende og aktuelle budskaber. En investering i ressourcer. Men med et ROI, der er til at tage og føle på.

Vil du vide mere om hvordan vi arbejder?

Bestil vores bog om B2B marketing her.

Få vores bog og læs mere om ambitiøse SMV’er, der får succes med proaktiv marketing og om hvordan salgsstrategier kan effektiviseres med proaktive markedsindsatser.