Sådan skabte vi VM-engagement i hele huset

Her på Essens er herresiden jo lidt i undertal, og med et VM om hjørnet var der et ønske om, at Mette, Susi, Bolette, Teresa og Helle også ville diskutere, om Island nu kunne slå Argentina. Og det lykkedes. Måske kan det inspirere?

Fra start havde vi herrer egentlig kun et mål om at skabe interesse for emnet, vi havde ingen idé om, at den kunne blive så stor. Da alle kvinderne havde trukket fire hold – vi andre måtte nøjes med tre – gik snakken straks på, hvad man kunne vinde. Det blev chokolader og et system, hvor man var sine lande og spillede om chokolader hver gang. Det er her, Marokko vs. Iran bliver en spændende kamp!

Øv, jeg tabte til Jesper igen

Alle kan følge kampprogrammet i frokoststuen. Her kan man både se kommende kampe, og resultaterne af dem der er spillet. Samt analysere lidt på fremtiden. Det er tydeligt markeret, at fx Rusland vs Saudi Arabien er en kamp mellem Susi og Mette.

Resultatet har været, at der allerede inden første spark opstod en udfordring om at have sine hold hængende på en original måde på væggen. Herefter har der dagligt været udvekslinger af chokolader, analyser, brok over sine hold og alt det andet, der hører til et rigtigt VM i fodbold.

Få vores bog og læs mere om ambitiøse SMV’er, der får succes med proaktiv marketing og om hvordan salgsstrategier kan effektiviseres med proaktive markedsindsatser.