We Love Graphic Design – og identitet, der skaber værdi

Årets designbegivenhed “We Love Graphic Design” fandt afsted lørdag den 3. oktober i Den Sorte Diamant i København. Vi havde selvfølgelig vores udsendte medarbejdere på pletten, da internationale grafiske designere, med fingeren på den internationale designpuls, præsenterede det bedste inden for visuel kommunikation.

We Love Graphic Design er en fejring af den vidunderlige verden af grafisk design. Der var masser af god inspiration fra årets fem hovedtalere. Udover at levere masser af visuel inspiration, satte de fokus på passion og mod – både den personlige, men også kundernes – og ikke mindst den tillid der er styrken i enhver kreativ proces.

Design kommunikerer emotionelt – og så er design funktionelt

Det vigtigste formål med grafisk design er at forstærke budskaber igennem det visuelle udtryk. For os handler det ikke bare om et enkelt logo, men om at skabe et samlet grafisk udtryk, der understøtter virksomhedens ønskede position og bliver brugt alle steder i virksomhedens kommunikation – fra brevpapir til messestand og web.

En professionel grafisk identitet tager afsæt i strategisk forarbejde, er forankret i virksomhedens mission, vision og værdier. Den forholder sig til kultur, historie, marked og konkurrenter – og så er en professionel grafisk identitet funktionel og skalerbar på tværs af virksomhedens medier. Sådan skaber grafisk design værdi.

Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder? Ring til os eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få samtidig vores bog “Fra sporadisk annoncering til systematisk B2B-markedsføring” – den er gratis.

Få vores bog og læs mere om ambitiøse SMV’er, der får succes med proaktiv marketing og om hvordan salgsstrategier kan effektiviseres med proaktive markedsindsatser.