Yeah! Vi er blevet teenagere!

En 13-årig med masser af ambitioner – på dine vegne

Kan du huske, da du fyldte 13 år, og verden blev stadig større og mere spændende? Sådan har vi det her på Essens. Hver dag byder på nye, sjove opgaver, og nye medier og muligheder kommer til. Tak for det. Som alle andre teenagere er vi meget optagede af de nye medier. Dog vil vi ikke bare like og blive set. Vi vil skabe værdi – for vores kunder. Derfor forkaster vi heller hverken de gamle medier eller dyder. Det er jo dem, der har gjort, at vi nu er blevet 13 år.

Det centrale for os er stadig, at vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission vil altid være at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt. Ikke noget ungdomssløvsind der. Præcis som rigtige, tætte venner er vi med dig hele vejen. Nu er det så bare fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Vi har nok ændret udseende over årene, men vores barnelærdom er stadig den samme: Marketing er ikke et formål. Formålet er at styrke salg. Punktum. Og også i fremtiden vil faglig grundighed og nysgerrighed være vores ligevægtige drivere. Udviklingen går stærkt. Den holder os på tæerne, gør os nysgerrige og udvikler os – naturligvis altid med øje for dine mål. Vi glæder os til, at vi også fremover kan levere løsninger baseret på dine specifikke behov.

Vi vil gerne takke alle, vi har mødt, lært af og arbejdet sammen med i de første 13 gode år.

Alle os på Essens…

Få vores bog og læs mere om ambitiøse SMV’er, der får succes med proaktiv marketing og om hvordan salgsstrategier kan effektiviseres med proaktive markedsindsatser.