Få styr på markedsføringsloven

Til vores morgenbriefing om den nye markedsføringslov, der trådte i kraft d. 1. juli i år, startede vi traditionen tro dagen med en god kop kaffe og en lun croissant.

Med fokus på permissionsstrategi og opsamling af permissionens startede vi med en præsentation af fem touch points, der skal revideres i forbindelse med den nye markedsføringslov og den kommende persondataforordning.

  • Tilpas indhold og formulering i sign-ups
  • Revider alle jeres sign-ups på tværs af medier
  • Opdater alle jeres juridiske tekster i hht. den nye markedsføringslov
  • Aktiver dobbelt opt-in i jeres sign-up flow
  • Synliggør jeres privatlivspolitik på jeres website

Fra jura til praksis
Vores juridiske ekspert i markedsføringsret Heidi Højmark Helveg, der blandt andet var med til at skrive den nye markedsføringslov, forklarede i flydende dialog med deltagerne, hvilke tiltag der skal gøres i praksis for at leve op til den nye markedsføringslov. Her blev der blandt andet talt om reglerne for markedsføring via e-mail og sociale medier, spamreglerne, og om hvornår der er tale om skjult reklame. Endeligt nåede Heidi også omkring den nye persondataforordning, som træder i kraft fra maj 2018.

Kom med til næste morgenbriefing
Vi vil gerne sige tak til alle, der deltog og husk at du allerede nu kan tilmelde dig den næste morgenbriefing om, hvordan du optimerer samarbejdet mellem salg og marketing. Læs mere om det her og tilmeld dig vores nyhedsbrev for flere informationer om kommende seminarer.

B2B-marketing der styrker dit salg

Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Strategi

Strategi

Strategien er enkel: Få en klar strategi.

Branding

Branding

Er I kendt for det, I er gode til?

Grafisk design

Grafisk design

Skil jer ud med en stærk og målrettet visuel identitet.

Digital marketing

Digital marketing

Udnytter I jeres digitale potentiale?

marketing-automation

Marketing automation

Er du klar, når dine kunder er klar?

Kampagner

Kampagner

Sæt fokus. Det styrker jeres bundlinje.

Social

Sociale medier

Undgå at spilde tid og penge på SoMe.

E-mail marketing

E-mail marketing

Styrk jeres kontakt med kunderne.

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

Er I klar, når kunderne spørger Google?

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.