Foredrag og workshops

Vil I have hjælp til at sætte skub i jeres idéer og opnå nye perspektiver? Eller er I mere interesserede i at få konkrete løsninger og praktiske tips?

Verden udvikler sig hastigt, og det kan være svært at følge med de mange nye muligheder, der opstår. Vi hjælper med at skabe overblik og stille skarpt.

Vi ved, at branchefællesskaber, medlemsforeninger og virksomheder i industrien og de tekniske brancher ønsker at skille sig ud og opnå målbare resultater i en stadig mere digital verden. Hos Essens har vi mere end 20 års erfaring i at hjælpe små og mellemstore virksomheder i industrien og de tekniske brancher med effektiv B2B-marketing, der styrker deres profil og position i markedet.

Vi har holdt over 100 foredrag og seminarer, hvor vi har belyst nye teknologier, konkurrenceparametre og best practices med tæt relevans til industrien og de tekniske brancher. Det er vores ambition at bidrage til udviklingen af branchen og de tekniske brancher generelt. Så lad os tage en snak og se, hvordan vi kan vinkle et fagligt indspark til jeres næste møde eller arrangement.

Flere ambitiøse SMV’er har succes med deres proaktive indsatser – og flere skal med

Download vores e-bog og læs mere om ambitiøse SMV’er, der får succes med B2B-marketing.

Mette Nissen Pedersen – Partner i Essens Kommunikation – B2B-marketing

Tag gerne kontakt

Mette Nissen Pedersen
Partner

Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info

Få inspiration til den lavpraktiske hverdag og nyt om marketingtrends med vores faglige foredrag og workshops – målrettet virksomheder og brancheforeninger.

Workshop
2-3 timer

Vil I lære at blive kendt for det, I er gode til?

Vores workshop er designet til at hjælpe jer med at finde ind til jeres kernefortælling og identificere de vigtigste kpi’er i jeres marked. Gennem en 3 timers session, vil vores erfarne facilitatorer guide jer igennem en proces, hvor I får sat fokus på markedsudvikling, konkurrenceparametre og kundeindsigter.

Foredrag
1-2 timer

Skal dit publikum inspireres med nye idéer?

Vores foredrag dækker alt fra best practices inden for digital kundekontakt til konkurrenceparametre og trends inden for den nærmeste fremtid. Vores tilgang er praktisk og vil give dit publikum konkrete værktøjer, de kan tage med sig hjem. Så kontakt os, og lad os sammen finde den bedste vinkel til at engagere dit publikum.

SoMe kick-off
1-2 timer

Er dine sælgere klædt på til social selling?

Hvordan kan jeres sælgere bruge LinkedIn og andre sociale medier til at skabe værdifulde relationer og blive anerkendt som faglige eksperter? I dette kick-off sætter vi fokus på social selling og deler vores erfaringer med, hvordan I kan træne og styrke jeres medarbejderes digitale relationer og ekspertise.

Hørt ude i byen…

”Jeg blev virkelig inspireret af oplægget, og det gav mig gode idéer til, hvordan jeg kan bruge LinkedIn på en mere strategisk måde til at opbygge stærkere personlige relationer.”

John Mathiesen
CEO, Grønbech

”Rigtig spændende workshop hos EGN, som var givende på flere parametre. Ikke mindst fordi vi er blevet bedre til at definere vores kernefortælling og hvor vi adskiller os. Det betyder, at vi nu står med en endnu skarpere profil i markedet.”

Navn Navnesen
Titel, EGN

”Med den workshop fandt vi ind til det, der kernen i alt vi gør. Vi står simpelthen skarpere og det er supervæsentligt for mig. For det betyder, at vi nu kan komme helt ud over rampen og endnu tættere på vores kunder og partnere.”

Ole K. Væhrens, Conecto
Director Sales & Marketing / Partner

”Det var et rigtigt spændende foredrag, som var tilpasset vores medlemmer, og det er min oplevelse, at det også blev taget rigtig godt imod med masser af summen i pausen og konkrete spørgsmål fra salen.”

Navn Navnesen
Titel, Dansk Erhverv

Få vores bog og læs mere om ambitiøse SMV’er, der får succes med proaktiv marketing og om hvordan salgsstrategier kan effektiviseres med proaktive markedsindsatser.

  Mette Nissen Pedersen – Partner i Essens Kommunikation – B2B-marketing

  Tag gerne kontakt

  Mette Nissen Pedersen
  Partner

  Telefon: (+45) 70 229 149
  E-mail: mette@essens.info