Involvér alle fra start – så I løber i samme retning

Visionen er klar. Missionen er fastlagt. Du har en oplagt mulighed i markedet, og den skal tages. Det virker alt sammen ligetil. Men hvorfor er det så ikke altid det?

Hørt på gangene:
”Vi har ikke den slags ressourcer, der er kun mig i marketing”

Husk, at marketing ikke bare er en enmandshær i en stabsfunktion under ledelsen, der udelukkende laver marketing for marketings skyld. En stærk marketingplan virker kun, hvis alle er enige og oplever, at det er en fælles plan. Har marketing et klart defineret formål, hvor det forretningsmæssige fokus er signet af medledelsen, så har marketing potentialet til at skabe kvalificerede leads til salg.

Og få så salg med! Det er kun sælgerne, der kan lukke salget. Og det kan mærkes på din virksomheds bundlinje, når salgsafdelingen arbejder proaktivt med de leads, marketing har skaffet. Kom fra start med et fælles kickoff, hvor du undgår for meget marketingsniksnak og er konkret.

Så skab fællesskab.
Når det er på plads, kan I rykke i samme retning sammen. Skabe leads, business og vækst.

Hos Essens får vi dit budskab ud til din målgruppe, og vi bringer alle vores kompetencer i spil. Fra den tørre analyse til det kreative koncept. Naturligvis ikke uden dig og din faglige viden. Vi ved, det kræver tid at få adgang til de relevante folk for at skabe vedkommende og aktuelle budskaber. En investering i ressourcer. Men med et ROI, der er til at tage og føle på.

Vil du vide mere om hvordan vi arbejder, bestil vores bog om B2B marketing her – den er gratis.

 

B2B-marketing der styrker dit salg

Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Strategi

Strategi

Strategien er enkel: Få en klar strategi.

Branding

Branding

Er I kendt for det, I er gode til?

Grafisk design

Grafisk design

Skil jer ud med en stærk og målrettet visuel identitet.

Digital marketing

Digital marketing

Udnytter I jeres digitale potentiale?

marketing-automation

Marketing automation

Er du klar, når dine kunder er klar?

Kampagner

Kampagner

Sæt fokus. Det styrker jeres bundlinje.

Social

Sociale medier

Undgå at spilde tid og penge på SoMe.

E-mail marketing

E-mail marketing

Styrk jeres kontakt med kunderne.

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

Er I klar, når kunderne spørger Google?

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.