Kategorier Digital marketing, Kampagner

Skab markante resultater med en målrettet kampagne

“I vores branche er kunderne meget konservative…”

Vi har hørt det før – men det som nogen kalder konservatisme, kalder vi for professionalisme. For i vores optik handler B2B-kunder ansvarligt og på baggrund af deres professionelle erfaring. Det er dog ikke ensbetydende med, at de ikke kan påvirkes til at ændre holdning.

Vær synlig med digital marketing
Med en digital marketingindsats kan B2B-købsadfærd både påvirkes og styres i en ønsket retning. Med brug af digital marketing er du proaktiv i markedet – og du sikrer, at din virksomhed og dine sælgere er synlige over for de kundeemner, der skal frem i salgstragten.

Den nye, digitale generation tænker ikke som “de gamle”
Vi er mange, der vil have fat i fremtidens kunder og medarbejdere – men de er svære at nå. “De unge” bevæger sig digitalt helt anderledes end ”de gamle”, der efterhånden har overtaget de store SoMe-platforme. For at få “de unges” opmærksomhed kræves nye greb – og her er en kampagne et effektivt værktøj.

Komiker til kamp for erhvervsuddannelse
I samarbejde med bl.a. Serviceerhvervenes Uddannelsessekretariat, Dansk Industri, Dansk Erhverv, KL og 3F har vi udviklet en kampagne, der har modet til at sætte afsender i baggrunden for med lige dele sjov og alvor at øge kendskabet til en ellers ukendt erhvervsuddannelse.

Læs om kampagnen her.