Kunden…og Google har magten

Kunden har taget magten. Denne marketingpræmis er ens for os alle. Kunden søger information og viden, og de er proaktive som aldrig før – fordi information og viden er tilgængelig som aldrig før. Google er med sit enkle søgefelt blevet kundens “No. 1 Go-to-Guy”. Her tilegner kunden sig den nødvendige og specifikke viden, der i købsprocessen former, styrker og dermed afgør hvilket køb kunden foretager hos hvilken leverandør.

Antallet af medier er eksploderet, og det er svært at opnå opmærksomhed

Nok er Google blevet vores allesammens “Go-to-Guy”, men Google er ikke den eneste spiller i mediemarkedet. Antallet af medier, kanaler og platforme er eksploderet og udvikler sig konstant – det samme er gældende for mængden af online indhold og information, hvilket gør det sværere og sværere at opnå synlighed.

Essens havde en udsendt medarbejder til konferencen “Native Advertising Days”, hvor et stærkt program af internationale eksperter med stor dedikation satte fokus på at hjælpe marketingfolk til succes med at få kundernes opmærksomhed og vigtigere endnu kundernes engagement.

Native advertising skaber engagement fordi det er relevant for kunden

Native advertising handler i bund og grund om at få den ønskede opmærksomhed hos kunderne. Det handler om at kunne levere relevant information og viden til såvel potentielle som eksisterende kunder for henholdsvis at etablere nye samarbejder og fastholde eksisterende.

Ved konferencen blev der virkelig delt ud af alt fra faglig indsigt og teknologiske værktøjer, casestudies fra bl.a Carlsberg og PostNord, samt bedste praksis, how-to guider, analyse, branchenyheder og forskning.

Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke lade være. Vi har naturligvis altid vores kunders mål for øje. Og leverer løsninger baseret på vores kunders specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.

Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder? Ring til os eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få samtidig vores bog “Fra sporadisk annoncering til systematisk B2B-markedsføring” – den er gratis.

B2B-marketing der styrker dit salg

Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Strategi

Strategi

Strategien er enkel: Få en klar strategi.

Branding

Branding

Er I kendt for det, I er gode til?

Grafisk design

Grafisk design

Skil jer ud med en stærk og målrettet visuel identitet.

Digital marketing

Digital marketing

Udnytter I jeres digitale potentiale?

marketing-automation

Marketing automation

Er du klar, når dine kunder er klar?

Kampagner

Kampagner

Sæt fokus. Det styrker jeres bundlinje.

Social

Sociale medier

Undgå at spilde tid og penge på SoMe.

E-mail marketing

E-mail marketing

Styrk jeres kontakt med kunderne.

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

Er I klar, når kunderne spørger Google?

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.