I dag er kunderne digitale superbrugere, der er proaktive og søger informationer – og her er Google blevet “No. 1 Go-to-Guy”. Det er hos Google, at kunderne tilegner sig den nødvendige og specifikke viden til valg af leverandør – og i dag kan vi ikke længere komme uden om vigtigheden af at ligge i toppen af søgeresultaterne.

Bliv dus med Google til vores morgeninspiration d. 22. oktober kl. 09-11
Vi laver effektiv søgemaskineoptimering, der sikrer øget trafik til vores kunders websites og disse indsigter vil vi gerne dele ud af. Kom med til vores morgeninspiration om SEO, hvor vi gør arbejdet med SEO til at forstå, så du kan tage styring af søgemaskineoptimering på jeres website og nå til tops på Google.

Det kommer vi omkring til vores morgeninspiration om SEO

  • Trin for trin guide til hvordan du arbejder med SEO på jeres website
  • Tips til det sproglige indhold – både på tekster og struktur
  • Kendskab til hvordan du dokumenterer dit SEO-arbejde

Tilmeld dig og få individuel feedback på dit websites tilstand

Arrangementet er gratis og finder sted i vores lokaler på Carl Jacobsens Vej 37E i Valby. Bemærk, at der er et begrænset antal pladser til dette arrangement.

Ved tilmelding til seminaret bliver du også tilmeldt vores nyhedsbrev, der indeholder invitationer til vores seminarer og cases med indsigt i vores viden og erfaringer. Du kan til enhver tid afmelde dig via afmeldingslinket i nyhedsbrevet. For yderligere info kan du læse vores betingelser og privatlivspolitik.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en invitation til vores kommende seminarer.

B2B-marketing der styrker dit salg

Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Strategi

Strategi

Strategien er enkel: Få en klar strategi.

Branding

Branding

Er I kendt for det, I er gode til?

Grafisk design

Grafisk design

Skil jer ud med en stærk og målrettet visuel identitet.

Digital marketing

Digital marketing

Udnytter I jeres digitale potentiale?

marketing-automation

Marketing automation

Er du klar, når dine kunder er klar?

Kampagner

Kampagner

Sæt fokus. Det styrker jeres bundlinje.

Social

Sociale medier

Undgå at spilde tid og penge på SoMe.

E-mail marketing

E-mail marketing

Styrk jeres kontakt med kunderne.

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

Er I klar, når kunderne spørger Google?

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.