Der er ingen tvivl om, at nyhedsbrevet er stærkest til at understøtte den personlige kundekontakt. Bag dine datalister gemmer der sig nemlig rigtige, levende personer – og deres klik i dit nyhedsbrev kan være starten på en værdifuld kunderelation og et potentielt salg.

Vær proaktiv og bliv top of mind med vores morgeninspiration d. 24. september kl. 09-11
Sammen med vores kunder i industrien og den tekniske branche har vi i Essens udsendt mere end 1.200 e-mail-kampagner og nu deler vi ud af vores indsigter og erfaringer. Kom med til vores morgeninspiration, hvor vi giver gode råd til den lavpraktiske hverdag, der styrker kontakten med kunderne og leverer leads til salg.

Det kommer vi omkring til vores morgeninspiration om e-mail marketing

  • Skab mere trafik til dit website og varme leads til din salgsafdeling
  • Det professionelle indtryk – hvad forventer kunderne i 2020?
  • Gennemgang af trigger-baserede systemer til marketing automation

Tilmeld dig og få individuel feedback på din virksomheds digitale marketing

Arrangementet er gratis og finder sted i vores lokaler på Carl Jacobsens Vej 37E i Valby. Du kan få individuel feedback på din virksomheds digitale tilstedeværelse, hvis det ønskes. Derfor er der et begrænset antal pladser til arrangementet.

Ved tilmelding til seminaret bliver du også tilmeldt vores nyhedsbrev, der indeholder invitationer til vores seminarer og cases med indsigt i vores viden og erfaringer. Du kan til enhver tid afmelde dig via afmeldingslinket i nyhedsbrevet. For yderligere info kan du læse vores betingelser og privatlivspolitik.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en invitation til vores kommende seminarer.

B2B-marketing der styrker dit salg

Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Strategi

Strategi

Strategien er enkel: Få en klar strategi.

Branding

Branding

Er I kendt for det, I er gode til?

Grafisk design

Grafisk design

Skil jer ud med en stærk og målrettet visuel identitet.

Digital marketing

Digital marketing

Udnytter I jeres digitale potentiale?

marketing-automation

Marketing automation

Er du klar, når dine kunder er klar?

Kampagner

Kampagner

Sæt fokus. Det styrker jeres bundlinje.

Social

Sociale medier

Undgå at spilde tid og penge på SoMe.

E-mail marketing

E-mail marketing

Styrk jeres kontakt med kunderne.

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

Er I klar, når kunderne spørger Google?

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.