Om Essens

Det, der giver værdi for dig

Hos Essens arbejder vi hver dag med B2B-marketing og kommunikation. Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt. Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligevægtige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’! Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.

Strategi

Strategi

Strategien er enkel: Få en klar strategi.

Branding

Branding

Er I kendte for det, I er gode til?

Grafisk design

Grafisk design

Skil jer ud med en stærk og målrettet visuel identitet.

Digital marketing

Digital marketing

Udnytter I jeres digitale potentiale?

Marketing automation

Marketing automation

Er I klar, når kunderne er klar?

Kampagner

Kampagner

Sæt fokus. Det styrker jeres bundlinje.

Social

Sociale medier

Undgå at spilde tid og penge på SoMe.

E-mail marketing

E-mail marketing

Styrk jeres kontakt med kunderne.

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

Er I klar, når kunderne spørger Google?

Inspiration til din hverdag

essens-nyheder-seminarer-emailmarketing

Morgeninspiration om e-mails 24. september kl. 9:00-11:00

Sammen med vores kunder har vi udsendt mere end 1.200 e-mail-kampagner og nu deler vi ud af vores indsigter og erfaringer til en morgeninspiration.

SEO for dig til tops på Google

Morgeninspiration om Google 22. oktober kl. 9:00-11:00

Vi kan ikke komme uden om vigtigheden af at ligge i toppen af søgeresultaterne og derfor holder vi morgeninspiration, hvor vi gør arbejdet bag SEO til at forstå.

Sådan rykker du dit salg med LinkedIn

Morgeninspiration om LinkedIn 19. november kl. 9:00-11:30

Vi er ofte ude hos virksomheder for at afholde oplæg om LinkedIn med et kick off for medarbejderne, og nu deler vi ud af vores erfaringer til en morgeninspiration.

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.