Velkommen til Essens

Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med at skabe målbare resultater med effektiv marketing

Kom godt fra start og sikkert i mål med jeres marketing. Vi er med jer hele vejen fra det strategi til eksekvering.

Marketing handler om at tiltrække og fastholde kunder og medarbejdere. Derfor slår vi i Essens et slag for at nedbryde kontorvæggene mellem salg, HR og marketing og dermed øge effekten af jeres indsatser. Vi sætter os ind i jeres forretning og virkelighed med den mission at styrke jeres virksomhed med marketing – internt og eksternt.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligevægtige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’! Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.

Mette Nissen Pedersen – Partner i Essens Kommunikation – B2B-marketing

Tag gerne kontakt

Mette Nissen Pedersen
Partner

Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info

Vi hører, hvad I siger og skaber resultater på tværs af medier

1.

Viden og indsigter

Hvor er I nu og hvor vil I hen? Vi stiller skarpt på jeres ambitioner og sætter os ind i jeres forretning og muligheder i markedet.

2.

Strategi og målsætning

Hvem vil I gerne I kontakt med og hvornår? Sammen målretter vi jeres ambition og med en køreklar plan, sikrer vi fokus i mål og retning.

3.

Design og produktion

Bliv kendte for det I er gode til. Med tekst og billeder udvikler vi klare budskaber og design på tværs af aftalte medier og kontaktpunkter.

4.

Eksekvering og optimering

Vi elsker tal og statistik, det flytter fokus fra formodninger til fakta. Vi er med hele vejen fra praktisk eksekvering til optimering af effekt.

Virksomheder, der kender os rigtig godt

Conecto
Burkert Danmark
Jupiter Bach
Wexøe
E. Eberhardt
MT Spray
Mazda Motor Scandinava
Eilersen Electric
Ikano Bank
Scangrading
Compass Group
Flint Group