Branding

Er I kendt for det, I er gode til?

I dag er det ikke nok at være de mest kompetente, I skal også være kendte for det. Vi hjælper med at styrke din position hos kunderne med effektiv branding.

Hvorfor er branding vigtigt?

Fremtiden vil byde på mere digitalisering og konstant udvikling af markeder. Derfor er branding vigtigere end nogensinde. Den egentlige konkurrence ligger hverken i produkt eller pris, men består nu i at være den samarbejdspartner med de bedste kompetencer og relationer. Og ikke mindst i at være kendt for det. Så uanset om I er en gammel virksomhed eller en nystartet, skal I kommunikere det, I er gode til – og fokusere på hvordan I skiller jer ud som samarbejdspartner og leverandør.

Branding kan aflæses på bundlinjen

En klar brandprofil tager afsæt i jeres virksomheds strategiske sigte og er velfunderet i jeres virksomhedskultur. Det giver en stærk drivkraft, hvor alle i virksomheden har fælles fokus på, hvad I er gode til i forhold til markedet. Samtidig skaber en skarp brandprofil på tværs af medier en tilsvarende klarhed hos både nye og eksisterende kunder. Det er her, nye kunderejser begynder og gode relationer fastholdes. Og det kan man aflæse på bundlinjen.

Få en målrettet profil, der skaber værdi

I Essens udvikler vi salgsunderstøttende og værdiskabende B2B-marketing ud fra vores kunders forretningsmæssige fokus. Vi involverer os i jeres virkelighed, og vores mission er at styrke jer med marketing – internt og eksternt. Brandprofilen er fundamentet i enhver marketingaktivitet. Med den som driver kan I agere hurtigt og effektivt i en dynamisk verden og skabe værdi på det, I er gode til.

Lad os hjælpe jer med at se de muligheder, der skaber synlige resultater. Vi deler vores viden og erfaring i vores nyhedsbreve eller du kan følge os på LinkedIn.

Dette er måske også interessant for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed.
Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – intern og eksternt.

Fremtiden er her nu

Hvad siger krystalkuglen om trends og tendenser i 2019?

Hvad bliver hot i 2019? Hvad skal du vide? Hvilke nye digitale trends og tendenser er på vej frem? Vi har valgt 3 områder, som du skal holde øje med.

5-tips-til-nyhedsbrevet-dine-kunder-vil-laese

5 tips til nyhedsbrevet dine kunder vil læse

Du får ikke kundernes opmærksomhed ved at skrive for meget om dig selv og dit produkt. Vi har samlet 5 tips til nyhedsbrevet, som dine kunder vil læse.

Sådan får du nye kunder på listen

Sådan får du nye kunder på listen

Efter GDPR er den største udfordring med e-mail marketing, at få potentielle kunder til at tilmelde sig nyhedsbrevet. Her er 3 tips til, hvordan du får nye kunder på listen.

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.