Branding

Er I kendt for det, I er gode til?

I dag er det ikke nok at være de mest kompetente – din virksomhed skal også være kendt for det. Vi hjælper med effektiv branding, der styrker jeres profil og relation i markedet.

Hvorfor er branding vigtigt?

Mange virksomheder konkurrerer på produkt og pris, og forsømmer at få budskabet om deres kompetencer og services effektivt ud over rampen. Uanset om I er en gammel eller nystartet virksomhed, skal I kommunikerer det, I er gode til – og fokusere på, hvordan I skiller jer ud som samarbejdspartner. I dag er branding et konkurrenceparameter, der kan være med til at forløse jeres virksomheds fulde potentiale.

Få en målrettet profil, der skaber værdi

En klar brandprofil tager afsæt i jeres virksomheds strategiske mål og er velfunderet i jeres virksomhedskultur. Det giver en stærk drivkraft, hvor alle i virksomheden har fælles fokus på, hvad I er gode til i forhold til andre aktører i markedet. Samtidig er en skarp brandprofil med til at skabe en sammenhængende kundeoplevelse, og styrker dermed jeres relation til både nye og eksisterende kunder.

Branding kan aflæses på bundlinjen

I Essens udvikler vi salgsunderstøttende og værdiskabende B2B-marketing ud fra vores kunders forretningsmæssige fokus. Vi involverer os i jeres kerneydelse og virkelighed, og vores mission er at styrke jer med marketing – internt og eksternt. Brandprofilen er fundamentet i enhver marketingsaktivitet. Med den kan I agere hurtigt og effektivt i en dynamisk og kompleks verden og skabe resultater med det, I er gode til.

Lad os hjælpe jer med at se de muligheder, der skaber synlige resultater. Vi deler vores viden og erfaring i vores nyhedsbreve eller du kan følge os på LinkedIn.

Dette er måske også interessant for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed.
Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – intern og eksternt.

5-tips-til-nyhedsbrevet-dine-kunder-vil-laese

5 tips til nyhedsbrevet dine kunder vil læse

Du får ikke kundernes opmærksomhed ved at skrive for meget om dig selv og dit produkt. Vi har samlet 5 tips til nyhedsbrevet, som dine kunder vil læse.

Sådan får du nye kunder på listen

Sådan får du nye kunder på listen

Efter GDPR er den største udfordring med e-mail marketing, at få potentielle kunder til at tilmelde sig nyhedsbrevet. Her er 3 tips til, hvordan du får nye kunder på listen.

DI sætter fokus på fremtidens kunder – hvordan servicerer vi dem bedst?

Hvordan servicerer vi fremtidens kunder bedst?

Essens var med på Dansk Industris salgskonference ‘Customer is King’, der med et spændende program var en stor succes for de 350 deltagere.

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.