Digital marketing

Indfrier I jeres digitale potentiale?

Styrk gennemslagskraften og salgsarbejdet ved at automatisere kommunikationen efter kundens adfærd. Vi tager os af de digitale muligheder og skaber skarpe leads.

Marketing automation er kommet for at blive

I en verden, hvor kunderne er digitale superbrugere, stilles der konstant større krav til, hvordan du som virksomhed kommunikerer og er i kontakt med dine kunder. De forventer digitale kundeoplevelser, der med personligt og relevant indhold, servicerer dem under hele kunderejsen – fra de indledende overvejelser til købsbeslutningen. Derfor er marketing automation blevet dét, alle taler om. Og det er aldrig for sent at komme i gang.

Sådan skaber vi den personlige kundeoplevelse

Det kræver tid og ressourcer at skabe det personlige indhold, der er altafgørende for at vække og fastholde dine kunders interesse og loyalitet. Derfor ligger nøglen til succes i at arbejde strategisk og kreativt med håndtering af data og indhold. Vi baserer en automatiseret kommunikation på kundens præferencer og historik, og tilpasser de enkelte budskaber efter kundens adfærd. Dermed bliver den digitale kundeoplevelse mere personlig.

Mere trafik til dit website og varme leads til salg

Medmindre du har en webshop, er formålet med den digitale kundeoplevelse sjældent et her-og-nu-salg. For set med salgsbrillerne på, ligger marketing automations store potentiale i at sikre servicen omkring dine kunder. Ved at importere data om kundeadfærden, øges dit vidensniveau om den enkelte kunde, og det giver dig mulighed for at kvalificere leads til din salgsafdeling. Dermed bliver din digitale marketingsindsats mere effektiv og ikke mindst væsentlig for kunderne.

Lad os hjælpe jer med at se de muligheder, der skaber synlige resultater. Vi deler vores viden og erfaring i vores nyhedsbreve eller du kan følge os på LinkedIn.

Dette er måske også interessant for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed.
Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – intern og eksternt.

Sådan sikrer du flotte billeder til dit LinkedIn-post

Sådan sikrer du flotte billeder til dit LinkedIn-post

Har du lagt et post på LinkedIn og forsøgt at uploade et billede, som ender i et mærkeligt format? Eller måske er billedet uklart, når man klikker på det?

5-tips-til-nyhedsbrevet-dine-kunder-vil-laese

5 tips til nyhedsbrevet dine kunder vil læse

Du får ikke kundernes opmærksomhed ved at skrive for meget om dig selv og dit produkt. Vi har samlet 5 tips til nyhedsbrevet, som dine kunder vil læse.

Sådan får du nye kunder på listen

Sådan får du nye kunder på listen

Efter GDPR er den største udfordring med e-mail marketing, at få potentielle kunder til at tilmelde sig nyhedsbrevet. Her er 3 tips til, hvordan du får nye kunder på listen.

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.