Digital marketing

Udnytter I jeres digitale potentiale?

Styrk gennemslagskraften og salgsarbejdet ved at automatisere kommunikationen efter kundens adfærd. Vi tager os af de digitale muligheder og skaber skarpe leads.

Jeres kunder er digitale superbrugere

I dag er alle online 24/7 og søger information her – både til privat og professionelt brug. På den måde er B2B blevet som B2C. En virksomheds digitale tilstedeværelse er tidens vigtigste afsætningskanal, og det er ikke kun i forhold til e-handel. Der er masser af teknologiske muligheder for at arbejde med datadrevne strategier, som styrker jeres kundeforhold og salgsarbejde. Derfor er det en stor fordel for B2B, at kunderne er blevet digitale superbrugere, for vi er midt i et skifte, hvor det handler om at tænke digitalt fra start af.

Kom fra buzzwords til real business

Digital marketing har givet en del fancy buzzwords, men vigtigst af alt har vi fået konkrete muligheder for at arbejde med data. Vi kan måle, aflæse effekt og optimere, samt arbejde med automatiserede processer. Så potentialet er stort, men det er ikke det samme som, at man skal investere stort – det handler om at arbejde smart. Det kræver nye kompetencer, en nysgerrighed på alle de nye muligheder og et skarpt overblik til at prioritere de indsatser, der skaber resultater.

Nye tider, nye teknologier og nye kunder

I Essens elsker vi tal og statistikker. Med det afsæt kan vi sætte vores faglighed i spil og levere tekniske analyser og specifikke anbefalinger til optimering. Konkret oplever vi sammen med vores kunder stor succes med at måle effekt og optimere den digitale tilstedeværelses performance i forhold til det forretningsmæssige fokus. I en digitalt drevet verden i evig forandring arbejder vi for at indfri vores kunders digitale potentialer med det ene formål at styrke salg.

Lad os hjælpe jer med at se de muligheder, der skaber synlige resultater. Vi deler vores viden og erfaring i vores nyhedsbreve eller du kan følge os på LinkedIn.

Dette er måske også interessant for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed.
Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – intern og eksternt.

Fremtiden er her nu

Hvad siger krystalkuglen om trends og tendenser i 2019?

Hvad bliver hot i 2019? Hvad skal du vide? Hvilke nye digitale trends og tendenser er på vej frem? Vi har valgt 3 områder, som du skal holde øje med.

5-tips-til-nyhedsbrevet-dine-kunder-vil-laese

5 tips til nyhedsbrevet dine kunder vil læse

Du får ikke kundernes opmærksomhed ved at skrive for meget om dig selv og dit produkt. Vi har samlet 5 tips til nyhedsbrevet, som dine kunder vil læse.

Sådan får du nye kunder på listen

Sådan får du nye kunder på listen

Efter GDPR er den største udfordring med e-mail marketing, at få potentielle kunder til at tilmelde sig nyhedsbrevet. Her er 3 tips til, hvordan du får nye kunder på listen.

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.