E-mail marketing

Hvornår har I sidst talt med alle jeres kunder?

Nyhedsbrevet er stærkest til at understøtte den personlige kundekontakt, og ét klik kan være starten på et nyt salg. Vi hjælper dig med at nå ud til alle dine kunder – nye og eksisterende.

Vær proaktiv og bliv top of mind

I dag søger vi viden og information på især Google, men også når vi takker ja til at modtage nyhedsbreve. Med et sign-up til et nyhedsbrev, viser potentielle kunder interesse i jeres virksomhed, faglighed og produkter. E-mail marketing er en mulighed for hurtigt og effektivt at nå jeres kunder – og derfor skal I skabe godt indhold. Det er med til at etablere en god kunderelation og bringe jer top of mind hos kunderne.

Vær relevant for kunderne

Formlen bag et effektivt nyhedsbrev er, at det har et klart budskab og stærkt, fagligt indhold. Og så skal det være relevant for den enkelte kunde. For når kunderne er glade for nyhedsbrevets indhold, styrker det jeres relation, der igen kan generere slag. På den måde er e-mail marketing en af de mest effektive måder at positionere sig på. Hos Essens har vi en stor case-portefølje på tværs af industrien og den tekniske branche, som kan dokumentere effekten af et stærkt fokus.

Arbejd smart og få succes med dine nyhedsbreve

Alle, der arbejder med e-mail marketing ved, at det kræver erfaring og hårdt arbejde at skabe det gode indhold. Derudover skal de tekniske muligheder udnyttes optimalt for at ramme modtagerens indbakke. Du skal turde tænke stort, arbejde smart og udnytte de ressourcer, du har til rådighed, for at dine leads kvalificeres til salgsafdeling. Hos Essens har vi netop den faglige erfaring, der skal til for at skabe succes med nyhedsbreve og udnyttelse af de digitale muligheder.

Lad os hjælpe jer med at se de muligheder, der skaber synlige resultater. Vi deler vores viden og erfaring i vores nyhedsbreve eller du kan følge os på LinkedIn.

Dette er måske også interessant for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed.
Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – intern og eksternt.

essens-nyheder-seminarer-emailmarketing

Morgeninspiration om e-mails 24. september kl. 9:00-11:00

Sammen med vores kunder har vi udsendt mere end 1.200 e-mail-kampagner og nu deler vi ud af vores indsigter og erfaringer til en morgeninspiration.

5-tips-til-nyhedsbrevet-dine-kunder-vil-laese

5 tips til nyhedsbrevet dine kunder vil læse

Du får ikke kundernes opmærksomhed ved at skrive for meget om dig selv og dit produkt. Vi har samlet 5 tips til nyhedsbrevet, som dine kunder vil læse.

Sådan får du nye kunder på listen

Sådan får du nye kunder på listen

Efter GDPR er den største udfordring med e-mail marketing, at få potentielle kunder til at tilmelde sig nyhedsbrevet. Her er 3 tips til, hvordan du får nye kunder på listen.

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.