E-mail marketing

Styrk jeres kundekontakt

Et klik i dit nyhedsbrev kan være starten på en værdifuld kunderelation. Vi hjælper dig til at arbejde smart og videre til næste trin.

Vær proaktiv i din kundekontakt, og bliv top of mind

Skal din virksomhed og medarbejdere være top of mind hos dine kunder, er e-mail marketing en af de mest effektive måder at kommunikere og styrke relationer på – især inden for B2B. Det kan vi bevise med flere cases. Det kræver en løbende kundekontakt og relevant fagligt indhold at være top of mind, og med e-mail marketing kan I nå direkte og hurtigt ud til alle jeres kunder – både nuværende og nye. Så skal du skabe leads til salg, er e-mail marketing absolut det stærkeste værktøj.

Derfor takker kunderne ja til nyhedsbreve

I dag søger B2B-kunder selv faglig viden og relevant information – især hos Google, men også når de takker ja til at modtage nyhedsbreve. Her viser kunderne interesse i din virksomhed, jeres faglighed og jeres produkter. I Essens har vi hjulpet en række forskellige B2B-kunder – både dem der skulle i gang med e-mail marketing, og dem der ville til næste trin. På dette trin hjælper vi med at automatisere kommunikationen, så en bestemt kundeadfærd udløser fx et bestemt budskab eller flow.

Sådan opnår vi succes med nyhedsbreve

Formlen bag alle effektive nyhedsbreve er, at de har et klart, forretningsmæssigt fokus og et stærkt budskab, der kan skabe leads til salg. Er dine kunder glade for nyhedsbrevet, styrker det jeres relation. Alle der arbejder med e-mail marketing ved, at det kræver hårdt arbejde og tekniske kompetencer at få nyhedsbrevene sendt ud. Derfor arbejder vi med flere kunders nyhedsbreve, så vi sammen får udnyttet de muligheder, der ligger i de automatiserede og fleksible systemer. Kort sagt: Du skal tænke stort, men arbejde smart og udnytte de ressourcer der allerede findes, så leads kvalificeres til din salgsafdeling.

Lad os hjælpe jer med at se de muligheder, der skaber synlige resultater. Vi deler vores viden og erfaring i vores nyhedsbreve eller du kan følge os på LinkedIn.

Dette er måske også interessant for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed.
Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – intern og eksternt.

essens-nyheder-seminarer-emailmarketing

Morgeninspiration om e-mails 21. november kl. 9:00-12:00

Sammen med vores kunder har vi udsendt mere end 1.200 e-mail-kampagner og nu deler vi ud af vores indsigter og erfaringer til en morgeninspiration.

Fremtiden er her nu

Hvad siger krystalkuglen om trends og tendenser i 2019?

Hvad bliver hot i 2019? Hvad skal du vide? Hvilke nye digitale trends og tendenser er på vej frem? Vi har valgt 3 områder, som du skal holde øje med.

5-tips-til-nyhedsbrevet-dine-kunder-vil-laese

5 tips til nyhedsbrevet dine kunder vil læse

Du får ikke kundernes opmærksomhed ved at skrive for meget om dig selv og dit produkt. Vi har samlet 5 tips til nyhedsbrevet, som dine kunder vil læse.

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.