Grafisk design

Skil jer ud med en stærk og målrettet visuel identitet

Grafisk design viser hvem I er og hvad I står for

Kreativitet bevæger verden fremad og har igennem tiderne opbygget stærke brands, der med en stærk visuel identitet skaber genkendelighed og klart kommunikerer, hvad disse brands handler om. En stærk visuel identitet tager afsæt i strategisk forarbejde, og så er den solidt forankret i virksomhedens mission, vision og værdier. Ofte fungerer logoet som virksomhedens hjerte, og er et af flere elementer i en stærk visuel identitet, der skaber en samlet profil på tværs af jeres medier.

Godt grafisk design er god kommunikation

Formålet med grafisk design er at forstærke dine budskaber gennem det visuelle udtryk. Derfor må grafisk design tilpasse sig de medier, det anvendes i. I Essens handler kreativitet om arbejdet med strategisk fokus, og vores visualisering er baseret på solid erfaring og ægte kærlighed til det grafiske fag. Vores målsætning er, at det grafiske design formidler, engagerer og inspirerer til handling – således skaber godt grafisk design værdi.

Grafisk design der sætter sig fast – og på tværs

Professionelt grafisk design er kernen i vores arbejde, og sammen med vores kunder har vi skabt løsninger, der dækker alt fra brevpapir til messestand og webdesign, applikationer, film og animationer. Vores løsninger er altid baseret på vores kunders specifikke behov. Vi har altid vores kunders mål for øje – uanset størrelsesforhold.

Lad os hjælpe jer med at se de muligheder, der skaber synlige resultater. Vi deler vores viden og erfaring i vores nyhedsbreve eller du kan følge os på LinkedIn.

Dette er måske også interessant for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed.
Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – intern og eksternt.

Sådan sikrer du flotte billeder til dit LinkedIn-post

Sådan sikrer du flotte billeder til dit LinkedIn-post

Har du lagt et post på LinkedIn og forsøgt at uploade et billede, som ender i et mærkeligt format? Eller måske er billedet uklart, når man klikker på det?

5-tips-til-nyhedsbrevet-dine-kunder-vil-laese

5 tips til nyhedsbrevet dine kunder vil læse

Du får ikke kundernes opmærksomhed ved at skrive for meget om dig selv og dit produkt. Vi har samlet 5 tips til nyhedsbrevet, som dine kunder vil læse.

Sådan får du nye kunder på listen

Sådan får du nye kunder på listen

Efter GDPR er den største udfordring med e-mail marketing, at få potentielle kunder til at tilmelde sig nyhedsbrevet. Her er 3 tips til, hvordan du får nye kunder på listen.

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.