Kampagner

Sæt fokus. Det styrker jeres profil og bundlinje

Med kampagner kan I opnå øget kendskab, flere leads, nye kunder og mere aktivitet. Vi er med fra strategi til lavpraktik.

Målret aktiviteter i effektive kampagner

Kampagner er et effektivt værktøj til at skabe fokus på en del af forretningen og nå målbare resultater inden for en given periode. Formlen bag en succesfuld kampagne er at have en klar målsætning, et stærkt budskab og en medieplan, der rammer både målgrupper og budget helt perfekt. De digitale teknologier giver mulighed for at arbejde hurtigt og automatiseret i komplekse flows, hvor vi sammenkører data på tværs. Andre gange kan et simpelt klistermærke på det rette sted gøre hele forskellen.

Vi er med vores kunder hele vejen

Når vi i Essens udvikler målrettede kampagner sammen med vores kunder, bringer vi alle vores kompetencer i spil. Fra den hårde dataanalyse til det kreative koncept og de visuelle effekter. Fra medieplanlægning til pakning og distribution. Og fra digital automatisering til afrapportering og optimering. Vi er med vores kunder hele vejen, fordi deres resultat – og dermed vores succes – bliver afgjort af hver detalje i kampagneprocessen.

Kend din performance og nå stærkere resultater

I Essens elsker vi tal og statistikker, og sammen med vores kunder oplever vi stor succes med at måle og optimere kampagner med afsæt i data. For når der spores på kampagnens aktiviteter, som fx trafik, likes og klik kan vi effektmåle og endnu bedre: Vi får værdifuld viden om kunderne. Den kan vi herefter bruge målrettet i salgsindsatsen.

Lad os hjælpe jer med at se de muligheder, der skaber tydelige resultater. Vi deler vores viden og erfaring i vores nyhedsbreve eller du kan følge os på LinkedIn.

Dette er måske også interessant for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed.
Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – intern og eksternt.

5-tips-til-nyhedsbrevet-dine-kunder-vil-laese

5 tips til nyhedsbrevet dine kunder vil læse

Du får ikke kundernes opmærksomhed ved at skrive for meget om dig selv og dit produkt. Vi har samlet 5 tips til nyhedsbrevet, som dine kunder vil læse.

Sådan får du nye kunder på listen

Sådan får du nye kunder på listen

Efter GDPR er den største udfordring med e-mail marketing, at få potentielle kunder til at tilmelde sig nyhedsbrevet. Her er 3 tips til, hvordan du får nye kunder på listen.

DI sætter fokus på fremtidens kunder – hvordan servicerer vi dem bedst?

Hvordan servicerer vi fremtidens kunder bedst?

Essens var med på Dansk Industris salgskonference ‘Customer is King’, der med et spændende program var en stor succes for de 350 deltagere.

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.