Marketing automation

Er I klar, når kunderne er klar?

Kunderne vil have informationer, der har fokus på dem og deres behov. Vi hjælper dig i gang med automation, der styrker kundeoplevelsen på tværs af medier.

Marketing automation er kommet for at blive

I en verden hvor kunderne er digitale superbrugere, stilles der hele tiden nye krav til, hvordan du som virksomhed kommunikerer og er i kontakt med dine kunder. Det handler om at være proaktiv og i øjenhøjde med kunderne. Og derfor er lige netop marketing automation blevet dét alle taler om. Med de mange smarte muligheder er der ingen tvivl om, at marketing automation er kommet for at blive.

Skab loyale kunder med automatiseret service

Målet med din digitale kundekontakt kan ikke være et her og nu salg, medmindre du har en webshop. Det store potentiale med automation er, at du kan servicere dine kunder digitalt og skabe en god oplevelse, hvor de er i centrum. Undlader du dette fokus, risikerer du at miste kunder. Skab loyale kunder ved at bruge de smarte systemer til løbende at sende relevante serviceinformationer til dine kunder, som matcher deres behov. Hermed føler kunderne, at du yder en ekstra indsats for dem.

Mere trafik til dit website og varme leads til salg

Med et trigger-baseret system skabes et kontaktflow automatisk ud fra kundens digitale handlinger. Dette flow leverer relevante informationer til dine kunder på tværs af medier, og fører dem hele vejen gennem købsrejsen. Set med salgsbrillerne på, skaber du mere trafik til dit website og bedre leads leveres til din salgsafdeling. Med marketing automation samler og fokuserer du din digitale indsats. Og det er ikke for sent at komme i gang.

Lad os hjælpe jer med at se de muligheder, der skaber synlige resultater. Vi deler vores viden og erfaring i vores nyhedsbreve eller du kan følge os på LinkedIn.

Dette er måske også interessant for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed.
Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – intern og eksternt.

5-tips-til-nyhedsbrevet-dine-kunder-vil-laese

5 tips til nyhedsbrevet dine kunder vil læse

Du får ikke kundernes opmærksomhed ved at skrive for meget om dig selv og dit produkt. Vi har samlet 5 tips til nyhedsbrevet, som dine kunder vil læse.

Sådan får du nye kunder på listen

Sådan får du nye kunder på listen

Efter GDPR er den største udfordring med e-mail marketing, at få potentielle kunder til at tilmelde sig nyhedsbrevet. Her er 3 tips til, hvordan du får nye kunder på listen.

DI sætter fokus på fremtidens kunder – hvordan servicerer vi dem bedst?

Hvordan servicerer vi fremtidens kunder bedst?

Essens var med på Dansk Industris salgskonference ‘Customer is King’, der med et spændende program var en stor succes for de 350 deltagere.

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.