Søgemaskineoptimering

Er I klar med svar, når kunderne spørger Google?

Topplaceringer på Google er vigtige, men kommer ikke af sig selv. Med vores opdaterede viden og tekniske kompetencer kan vi hjælpe jer med at opnå succes

Google er kundernes Go-to-Guy

I dag er kunder digitale superbrugere, de er proaktive og søger information – fordi information og viden er tilgængelig som aldrig før. Googles enkle søgefelt har gjort tjenesten til kundens “No. 1 Go-to-Guy”. Det er her, kunderne tilegner sig den nødvendige og specifikke viden, der i købsprocessen afgør, hvilke køb de foretager – og hos hvilken leverandør. Vi er Google Partner og certificeret i Google Analytics og er dermed blandt de første, der får indsigt i udviklingen af nye tiltag hos Google.

Sådan kommer I til tops i søgeresultaterne

I Essens laver vi effektiv søgemaskineoptimering, der sikrer øget trafik til vores kunders websites. I dag kan man ikke komme uden om vigtigheden af at ligge i toppen af søgeresultaterne, og konkurrencen online vokser time for time. Google udvikler sig konstant og tilbyder mange nye, forskellige muligheder inden for teknik (SEO) og annoncer (SEM). Denne kompleksitet gør, at stadig flere virksomheder vælger at overlade det til specialister, som Essens, at sikre, at virksomhederne når frem til nye kunder.

Fra formodninger til data

Vi elsker tal og statistik. De giver os mulighed for at skabe bedre resultater og arbejde smartere. Konkret oplever vi sammen med vores kunder stor succes med at måle og optimere digital marketing med afsæt i data. Samtidig er der i dag specialiserede værktøjer og muligheder, så vi gennem marketing kan hente værdifuld viden om kundernes adfærd, som vi kan bruge i salgsindsatsen fremadrettet. Dermed kan salg og marketing arbejde tættere sammen.

Lad os hjælpe jer med at se de muligheder, der skaber synlige resultater. Vi deler vores viden og erfaring i vores nyhedsbreve eller du kan følge os på LinkedIn.

Dette er måske også interessant for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed.
Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – intern og eksternt.

SEO for dig til tops på Google

Morgeninspiration om Google 22. oktober kl. 9:00-11:00

Vi kan ikke komme uden om vigtigheden af at ligge i toppen af søgeresultaterne og derfor holder vi morgeninspiration, hvor vi gør arbejdet bag SEO til at forstå.

5-tips-til-nyhedsbrevet-dine-kunder-vil-laese

5 tips til nyhedsbrevet dine kunder vil læse

Du får ikke kundernes opmærksomhed ved at skrive for meget om dig selv og dit produkt. Vi har samlet 5 tips til nyhedsbrevet, som dine kunder vil læse.

Sådan får du nye kunder på listen

Sådan får du nye kunder på listen

Efter GDPR er den største udfordring med e-mail marketing, at få potentielle kunder til at tilmelde sig nyhedsbrevet. Her er 3 tips til, hvordan du får nye kunder på listen.

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.